PDA

View Full Version : Gotyk

bartek.apola
03-15-2010, 16:08
Witam.
Mam pro¶bę. Czy może mi kto¶ zrobić wzór napisany gotyckimi literami i przesłać mi go na adres e-mail: bartek.apola@interia.pl? Tekst jaki bym chciał to:
KOCHAM CIĘ...
MAMO.
Z góry dziękuję.

pitrek681
03-15-2010, 16:17
http://www.urbanfonts.com/fonts/gothic-fonts.htm masz dosyc spory wybor w necie prosze bardzo no chyba ze chcesz jakies specjalne efekty albo wkomponowac napis w ta2 ale to juz ci w studiu tez moga zrobic a nawet powinni.tylko zebys w wiezieniu nie skonczyl bo koledzy z celu uciesza sie na taki tattoo.ale co ja tam wiem twoja skora

bartek.apola
03-15-2010, 16:37
Dzięki, ale chciałbym, żeby mi to kto¶ dokładnie tak napisał jak poprosiłem i przesłał na maila. Jeszcze raz dzięki.

Pinhead
03-15-2010, 17:20
Jestem chyba tak samo leniwy jak ty, zrobilbym ci ale mi sie w chuj nie chce.

bartek.apola
03-15-2010, 20:01
Dzięki za szczere chęci :D

Pinhead
03-15-2010, 20:03
Ciezko jest wyrazic sarkazm w slowie pisanym...

bartek.apola
03-15-2010, 20:31
Wiem o tym :D

1grzesiu1
03-15-2010, 21:12
Dzięki, ale chciałbym, żeby mi to kto¶ dokładnie tak napisał jak poprosiłem i przesłał na maila. Jeszcze raz dzięki.

wiesz czasami nawet przy zajebiscie banalnych sprawach czlowiek ma prawo sie pomylic lub czegos nie wiedziec :)
proponuje sciagnac jakas gotycka czcionke zainstalowac np. ms office skopiowac plik z czciaka do progeramu i napisac kocham cie mamo !

Pinhead
03-15-2010, 22:21
Tak bardziej szczegolowo:
Wchodzisz sobie na stronke (jak juz bylo pisane) http://www.dafont.com/
Sciagasz interesujaco cie czcionke i otwierasz w windowsie XP
C:\Windows\Fonts i przeciagasz tam ten pliczek.
Vista- prawym przyciskiem myszy na pliku z czcionka i instalujesz.
Otwierasz Worda albo cos innego i piszesz w czcionce, ktora sciagnales.

Mama faktycznie sie zajebiscie ucieszy jak sobie to wydziarasz:D
A tak wogole to po co marnowac sobie skore na takie cos? Powiedz jej to poprostu.
Kiepski pomysl jak dla mnie.

1grzesiu1
03-15-2010, 22:32
A tak wogole to po co marnowac sobie skore na takie cos? Powiedz jej to poprostu.
Kiepski pomysl jak dla mnie.

raczej kiepski mysle ze juz lepiej sobie wydziarac portret dziewczyny (lub ew mamy oczywiscie posmiertny) a takie kocham cie mamusiu pizdowate troche mysle ze moja mama by sie smiala ze mnie ze takie cos se namalowal bym a pozatym gdzie dorosly facet z napisem i to jeszcze nie daj boze widoczmnym miejscu kocam mamusie:D
ale nie nam oceniac

bartek.apola
03-16-2010, 00:16
Przecież Tobie się to nie musi podobać.