PDA

View Full Version : Gorączka i tatuaż

piotras
12-07-2007, 10:52
witam,

Ostanio, zrobilem sobie cos nowego, ale mialem stan podgorączkowy i teraz pytanie do bardziej zaawansowanych, czy to przeszkadza ? bo od zrobieniu tatuażu troche juz uplynelo a ja dalej czuje sie nie zaciekawie, poszedlem do lekarza ale nic mu o tym nie mowilem dostalem leki i sie lecze dalej na zapalenie drog oddechowy.

jak myslicie ma to jakis wplyw?

troche sie boje dlatego pytam, ze zdrowiem trzeba uwazac ;P

Pozdrawiam cala ekipe tutaj sie wypowiadajaca!

Shtojer
12-08-2007, 23:21
piotras powiem Ci tak... stan podgoraczkowy jest wynikiem tego ze poprostu wymeczyles organizm tatuowaniem i to nie tylko Tobie sie zdarza :) zakladam ze to nie jest jakis maly tatuaz tylko cos wiekszego... Lepiej poczekac az organizm odzyska sily, wyzdrowiejesz i wtedy kontynuowac. Sam tatuator u ktorego robisz tat2 powie Ci to samo.

hatecore
12-09-2007, 11:35
na chorobe , ale jezeli jestes chory to lepiej przestawić sobie termin, jak juz wyzej zostało napisane, tatuaz nie jest zabiegiem przyjemnym i wrto miec podczas jego wykonywanie komfort w postaci dobrego samopoczucia,ławtwiej się wtedy znosi ból, no i tatuatro ma łatwiejsza pracę z wypoczetym kilentem niz z jakimiś ledwo zipiacymi zwłokami:), ja osobisice po kazdej wiekszej sesji 5-7 godzin dziarania mam goraczkę i boli mnie głowa cały nastepny dzien