View Full Version : gojenie sie tatoo
japonczyk
04-23-2008, 13:25
siemka!!kurde juz minal tydzien odkad mam dziarke i troche sie martwie bo schodzi mi naskurek(w sumie wiem ze to normalne)ale dziwnie tyo wyglada...mam wrazenie jakby naskurek odchodzil razem z tuszem...ale tatoo robilem w studio,profesjonalnym sprzetem,wzorek smaruje Alantanem...mam nadzieje ze to tylko takie wrazenie i ze jak sie wygoi bedzie wygladalo tak jak powinno:)pozdr
Nie masz sie czym marwic :)
japonczyk
04-23-2008, 16:01
czyli ze wszystko oki??a moge sie juz normalnie wykapac??i czy moge juz pojsc na trening,bo trenuje kickboxung a tam sporo potu wylewam..??!!czy jeszcze odpuscic??dzieki
Nie widze tego wiec nikt CI nie powie ze 100% wszystko jest dobrze, ale z tego co mowisz to jest norma. Co masz na mysli "normalnie sie wykapac" ?? A z treningiem jeszcze odpusc...
japonczyk
04-24-2008, 16:20
no z tym kapaniem to mam na mysli czy moge..juz tak normalnie go moczyc czy jeszcze uwazac??i jeszcze jedno:czy smarowac jeszcze Alantanem czy wystarczy juz balsam od czasu do czasu??dziarka juz ponad tydzien ma...w sumie to ladnie sie goi,nie boli,juzz tak nie swedzi,no i zaczyna dobrze wygladac bo coraz mniej ta skora schodzi wiec chyba wszystko oki?!!zrobie fotke to wrzuce to zerkniecie..dzieki i pozdr
Az tak uwazac nie musisz :P ale nie zasiedz sie w tej wannie, szybkie kąpiele jeszcz przez jakis czas i mozesz powoli przechodzic na jakies balsamy :)
japonczyk
04-24-2008, 16:59
no w sumie zawsze biore prysznic..ale teraz troche sie stykuje wiec uwazam...dzis sobie posmarowalem balsamem ale to pierwszy raz,,bi niewiem czy smarowac jeszcze alantanem??