View Full Version : gdzie lepiej?
Witam, to ze bede miała tatuaż, to pewne. Wzór wybrałam, jest to rózyczka, termin w studio tez posiadam :cool: Tylko mam problem co do miejsca... Wchodzi w gre łopatka i bioderko. Jasne ze na bioderku bedzie bardziej sexy, ale czy jak np zajde kiedyś w ciąze , czy (oby nie!!!!) przytyje kapke wraz z wiekiem, to nie zniszczy mojego cacka? Łopatka wydaje sie pewniejsza ale tez mniej atrakcyjna. Za pomoc z góry dziekuje !
witam,
mysle ze na lopatce bedzie lepiej :) ale biodro tez jest oki, tatuaz mozna zawsze poprawic badz odnowic ;)
pozdro
tony2486
10-15-2007, 07:52
Tatuaż jest na szczęście rzeczą taką którą da się naprawić. Wiec wybrałbym miejsce bardziej sexy ;-) A co powiesz na dolnej części brzuszka to miejsce idealne na różyczkę co o tym sądzisz ?????
Taka był moja wizja na samym początku :) Jednak kiedy byłam w studiu i rozmawiałam z gościem , powiedział że jeśli chce okolice brzuszka, to najlepsze jest biodro, koło wystającej kości (lub kolca biodrowego, jak wolisz :) ) własnie ze względu na późniejszą ciąze i ryzyko zniszczenia. Nie znam sie na tatuażach, bedzie to mój pierwszy więc postanowiłam popytać dalej :)
pozdrawiam!
witaj
wiec tak, ciaza sie nie przejmuj, bo widzialem tatuze ktorym sie nic nie stalo, a zreszta tatuaz mozna poprawic nawet raz na jakis czas jest wskazane odswiezyc, chociaz to jest takie miejsce nie narazone na slonce wiec bedzie wygladal ciagle fajnie. :D
pozdro.
Tak sobie czytam Wasze posty i myśle ze mnie przekonaliście. Jak juz robie tatuaż to tam, gdzie bede z niego zadowolona na 100% . Bardziej mnie kręci brzuszek a łopatka to była taka "bezpieczniejsza" alternatywa, jakby cos sie z nim stało, nie widywałabym go. Mam nadzieje ze dotrwam w tym postanowieniu do 9 listopada ...;)
pozdrawiam!
tony2486
10-16-2007, 09:52
My mamy też mamy taką nadzieję.
tatuaż zdobi nasze ciało i powinien być tam gdzie w 100% go chcemy gdzie w 100% procentach będzie spełniał swoją rolę.
Tatuaż który ty chcesz zrobić ma spełniać rolę impulsu dla facetów ma kusić zrobić wrażenie i zostawać w męskiej pamięci. Jako coś co chcieli by zawsze oglądać coś co sprawia że nie mogą przestać o Tobie myśleć.
Dlatego moja rada zrób tam gdzie będzie najbardziej sexi. Niech to będzie brzuszek jego dolna cześć.
Mamy nadzieję że jeśli oczywiście będziesz chciała zaprezentujesz go nam :)
hatecore
10-24-2007, 10:51
chwili ogladam swoje dzieło na brzuchu mojej kobiety która jest w 8 miesiacu ciazy i oprócz tego ze dziara jest dwa razy wieksza to nic się z nim nie dzieje, oczywiscie jezeli nie dostaniesz strasznych rozstepów w tym miejscu to tatuaz wróci do swojej poprzedniej formy bez zadych uszkodzen , jezeli coś sie z nim stanie zawsze mozna go odswiezyc , to tyle
Mam śliczną różyczke po prawej stronie, nisko na brzuchu. Już sie wygoiła, nie boli, ale pójde jeszcze na kontrole. Nie żałuje miejsca , bo wygląda super. Dzieki za pomoc ! Pozdrawiam !