PDA

View Full Version : Forum nie wygasa

tony2486
10-24-2007, 09:27
Coś złego dzieję się na forum. I na portalu coraz mniej postów coraz mniej się zmienia na portalu. Nuda marazm i nic po za tym.

Miał być głosowanie na temat najbardziej sexi tatuaż Gwiazd ( kobiet ) I najlepiej wyglądający tatuaż np ( faceta) pomysł został zarzucony Do tej pory nic nie zrobiono.

Nie ma już żywych dyskusji nikt nie stara się podłapać tematu i przystosować portalu zrobić coś związane z tematem na forum.

Apel Do ADMINA żeby coś zrobił aby np wyżej indeksować stronę. Na google portal bardzo mocno spadł.
Oraz chciałbym otrzymać info co z tym konkursem. Można też z podanych przez użytkowników zdjęć z fotami tworzyć galerie tematyczne. Np ciekawią mnie dane wzory a na Portalu zebrane w jednym albumie mam mnóstwo wzorów i przykładów.

W końcu portal miał za zadanie ułatwiać łodzią podjęcie decyzji o tatuażu i pomóc w znalezieniu coś dla nich samych.

roten
10-24-2007, 11:12
Witam,

Wiec tak na początek, chce powiedzieć, ze nic nie umiera ani nie umrze, w chwili obecnej trwają prace nad nowym wyglądem, układem galerii użytkowników, jak i systemem profili - trochę może to potrwać, do tego nasza strona została na kilka dni wyidexowana z wyszukiwarki google, w chwili obecnej odwiedza nas o 30% mniej osób - potrwa to kilka dni.

Co do aktualizacji serwisu, czekamy na materiały od ludzi, z którymi zaczeliśmy współpracę, oczywiście jeśli są osoby które chcą podjąć współpracę z nami zapraszamy!

Sprawa konkursu wygląda tak, że przyszło zbyt mało zdjęć, które nadają się do publikacji Apel o wysyłanie zdjęć, Przecież na pewno macie fotkę podkreślam z wakacji, a nie z garażu :) także czekamy do 6 listopada na wasze fotki !!

Na koniec chciałbym oficjalnie zaprosić Pana tony2486 do naszego zespołu – dot. Moderator forum tatuaze.biz - czekamy na odpowiedz :)

admin (at) tatuaze.biz

Pozdrawia Zespół Tatuaze.biz
Ps.
Z wiadomych przyczyn przyklejam temat.

hatecore
10-24-2007, 11:39
tylko są czasami takie sytuacje w zyciu ze nie ma czasu, ja ostatnio miałem remont w domu, byłem w niemczech trochę podziarać ludzi za godziwe euro:), i tylu swoich klientów ze nie było czasu na forum ,ale to się zmieni , opiekunowie strony lezeli w szpitalu , ale już jest oki i biorą się ostro do pracy, a co do postów , to ja czasami nie mam ochoty odpisywać na jakieś bzdurne pytania , zadawane po raz 1000 , jak jest jakiś problem zawsze udzielam merytorycznej odpowiedzi jezeli na dany temat takaz wiedze posiadam i tak pozostanie , pozd

tony2486
10-25-2007, 08:46
Witam

Cieszę się iż wszystko się rozkręca a nie zagasa.

Co do współpracy to jak najbardziej jestem za. Np dysponuję galerią 500 wzorów tatuaży chętnie bym pomógł w tworzeniu galerii tematycznych. W tworzeniu rankingów itp jednakże nie wiem jakie zadania przypadają moderatorowi.

choć jestem otwarty na wyzwania

tony2486
10-27-2007, 18:05
Pytanie

Jak idzie postem w zbieraniu wzorów tatuaży do rankingu. ?? Znanych sposób w kategorii słani --> kobieta, mężczyzna.

Potem możemy sami zrobić konkurs na najbardziej sexowny tatuaż naszych użytkowniczek.

A co sądzicie o zamieszczeniu programu który kiedyś leciał na MTv o tatuażach sławnych ludzi.

Czekam na jakieś zadania zawszę chętnie pomogę w rozwoju Portalu i Forum

roten
10-27-2007, 21:18
ok, napisz na admin at tatuaze.biz swoj nr gg wtedy bedziemy mogli porozmwiac. pozdro.

tony2486
10-29-2007, 09:30
Poszło :D czekam na odzew.

tony2486
06-22-2008, 21:09
no proszę temat z dawnych czasów wrócił :)

tattoo123
11-24-2008, 10:21
hmm ja mam galerie wzorow ponad 4 tys :P

klaudynx
03-16-2009, 17:07
Hey :)
Witajcie :) Jestem tu nowa i chciałabym sie dowiedziec czy jest możliwośc zrobienia sobie tatuazu 3 letniego w szczecine. Tylko mi niepiszcie ze moge sobie zrobic z Henny, bo mi chodzi o taki ktory bedzie dłuzej :) Mam 15 lat i juz dłuuugo mysle o tatuazu oznaczajacym po chińsku RODZINA. Gdy skoncze 18 lat chce sobie zrobic taki na stałe. Narazie probuje namowic rodzicow na taki, Pomożecie?

orygami
04-15-2009, 14:05
takie tattoo nie istnieje:cool: ktoś ci nawciskał kitu........

Wojtas
04-15-2009, 18:45
Tak ja ci pomoge po 1 wiesz co robisz na tym forum?? po 2 pomylilas chyba tematy?? po 3 odradzam robienie takich tatuazy po 4 nikt ci tu kitu nie wciska chyba ze lamer-pewnie nawet nie wiesz kto to?? po 5 dorosnij troche dziecko a potym pomysl o odpowiednim wzorze po 6 mam wzor dla ciebie znak zapytania na czole pasuje????????? kurwa sory ale wymiekam......:mad:

orygami
04-15-2009, 20:16
hehehe Wojtas wyluzuj to stary wątek :):D

Harpia
08-19-2009, 17:24
to po co wogóle się zabierasz do robienia sobie dziary na 3 lata, nie lepiej poczekać do tej 18stki. Założe się, że wtedy zmienisz zdanie.