View Full Version : Emmm... dobry ;]
mad-clown
12-20-2009, 20:35
Y... tak na początek, to trochę za ciosem poszedłem i jest kolejny temat w "Przywitaj się" no ale, czemu nie ma jednego? W sumie to nie ważne ;D
Bartek, żywy bo pokolorowany! :D Rocznik '85. Najlepszy chyba ;D Pierwszy tatuaż, hmmm... rok 2004 jakoś w wakacje. W chwili obecnej 10 sztuk. W planie, całe nogawki i koszulka ;) Plecy i nogi już zaczęte. W pomyśle również i skarpetki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :D
pitrek681
12-21-2009, 07:58
witam cie Bartku na twoje przywitanie az chce sie spiewac wiec chodz pomaluj moj swiat ....:Dpozdrawiam
mad-clown
12-21-2009, 09:24
Śpiewam tak zawsze kiedy wkraczam w progi mojego tatutażysty :D
1grzesiu1
12-21-2009, 10:47
witam pokaz dziary jest temat nasze tat pochwal sie brakuje tu ludzi takich jak ty 10 dziar to juz niezle;)
pozdro
Siema. Cisniesz czlowieku. Pokaz co tam masz.
mad-clown
12-21-2009, 11:57
W galerii na stronie kilka moich tattoo i piercing ;D
----------------
Edit, poza tym kilka z nich trochę wstyd pokazać. Zły dobór tatuującego i nie do końca zadbane w czasie leczenia... :C np. Joker między łopatkami ma fest prześwity i brzydki kontur, słońce celtyckie na brzuchu nie ostro zakończone promienie, trochę poprawek czeka. W sumie mogę to pofocić, ale wolę się pochwalić jak już będą dobrze zrobione. A może jak wypełnię swój plan i koszulka zacznie się pojawiać. Joker będzie otoczony biomechaniką która będzie wbijała na lewą stronę kończąc się na nadgarstku lewym :D
Ja może je wyliczę będzie łatwiej :))
Lewe udo wysoko (pierwszy tatuaż, trzeba było się trochę kryć) mały 'mad-clown' czarny, mizernie cieniowany.
prawa strona brzucha - celtyckie słońce około 4 - 5 cm średnicy w najdalszym punkcie
lewa strona brzucha - celtycki księżyc - rozmiar podobny do słońca
prawy bark - nautical star z małym elementem makabry (efekt wbicia gwiazdy w skórę)
lewe podudzie - rozpoczęty biomech z elementami oldschoolowymi (znaczenia, znaczenia, znaczenia)
prawa kostka - logo mojej ukochanej kapeli - Deftones - i konik z mojej ulubionej płyty "White pony" między nimi gwiazdki pięcioramienne (tzw. pentagramy)
lewa "nerka" - czaszka stylizowana na clowna. trzeba docieniować i zakolorować dym *stalowo niebieski kolor w zamyśle*
prawa "nerka" - druga czaszka stylizowana na clowna otoczona biomechaniką. Trochę koloru jeszcze do wbicia, już wycieniowana
prawa łydka - szkic królika z filmu "Donnie darko" - serdecznie film polecam, początek
ufilmiania podudzia motywami z filmów które zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
prawe przedramię - płomyk z okładki płyty "Blue Lines" zespołu massive attack. pierwszy tatuaż w wykonaniu dziewczyny mojego tatuatora (lewa "nerka" też jej sprawka)
plecy między łopatkami - Joker rodem z talii kart, pełne wypełnienie. Górna część tatuażu klasyczny błazen, dolna część kostucha z kosą.
Obie nogi, nerki i bark widać na zdjęciach w mojej galerii na stronie.
Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze piercing.
2 tunele - 8mm, counch, 2 tragusy, industrial, 3 helixy i jęzor
pomor2112
02-06-2010, 13:08
Ogromne pozdro za deftones najzajebistrza kapela we wszechświecie :)