View Full Version : Dobre studio w Lublinie
Poszukuję dobrego studia w Lublinie :)
Slayer-LUBLIN
04-01-2008, 16:01
moze zajrzyj tutaj: WWW.TATUAZ.REPUBLIKA.PL
PrincessB
06-05-2008, 23:09
No ja też szukam;P Najlepiej żeby było dobrze tanio i bezpiecznie.
moze zajrzyj tutaj: WWW.TATUAZ.REPUBLIKA.PL
Mogę polecić tego pana z całą odpowiedzialnoscią.
Moje następne tatuaże też zrobię u niego.
www.tatuaz.lublin.pl
firma valhalla. Ma 2 salony na chopina i krolewskiej. W obydwu sie dziabalem i jest dobrze, zowodowo i milo. tak szczerze to wyboru nie ma bo na krakowskim (kumpel sie dziaral) jest drogo i malo efektownie a na narutowicza juz nie ma chyba.
polecam Valhalle
xuanlu425
07-23-2008, 06:52
Post Usunięty
extreame
08-01-2008, 09:30
ul. 1 maja 53, miło, przyjemnie, studio czyste. Tam się dziabałem i drugi tatuaż także powierze temu panu.
mr.lucky
08-26-2008, 20:39
www.eastsidemonsters.prv.pl
No ja też szukam;P Najlepiej żeby było dobrze tanio i bezpiecznie.
witaj
a swoją drogą to chyba sama opracujesz wzór na swój tatuaż.
ślicznie rysujesz i sama jesteś też śliczna.
pozdrawiam serdecznie i czekam na info o twoim tatuażu.
Jak go już masz to wklej koniecznie na ten forumik . z prz7yjemnością obejżymy. PAA
witaj
a swoją drogą to chyba sama opracujesz wzór na swój tatuaż.
To akurat ma z głowy :P
Jest takie powiedzenie "tanie mięso jedzą psy" .
Niedrogo to może kolega w domu zrobić a poszukując naprawdę dobrego tatuażysty nie patrzy się na cenę ale na jakość, lepiej zapłacić więcej i mieć dobrze zrobiony tatuaż niż grosze za byle co.
dropsikk
01-20-2009, 05:20
jednego nie czaje miec talent do rysunku i go nie wykorzystac:) lap za maszynke i sie szkol na nauke nigdy nie jest za pozno;)
Jedno studio szczególnie odradzam -VALHALLA na Królewskiej. Tam tatuuje taka "laska" Dorota która zamiast tatuowania powinna pielić wiejskie ogródki. To co ona wyprawia w trakcie tatuowania to nie mieści sie w głowie , a na każdą krytyczną uwagę reaguje nerwowymi ruchami nadgarstka, przyznam szczerze że się jej przez chwilę obawiałem- nieobliczalna dziewucha z igłą w dłoni KOSZMAR. Tak paprze kunszt tatuowania że już ponad miesiąc szukam kogoś kto to poprawi. Nie tracę nadziei że znajdę, jak mi się uda to wpiszę opinię.