View Full Version : dobre miejsce na tattoo
czesc:) jak uwazacie jakie sa dobre miejsca na tatuaze dla kobiet?ja bije sie od jakiegos roku zeby zrobic na przedramieniu tatuaz ale wiekszosc ludzi mi to odradza bo mowia ze to nie jest kobiete:)nie jestem delikatna i szaczupla kobietka.mam silny i mocny charakter i boje sie ze jak rzeczwiscie zrobie kiedys na przedramieniu to beda mnie postrzegac jak babochlopa:(bbubububu
p.s.jednak jestem delikatna i przytulasta kobietka
yo,
Przedewszstkim tatuaż na przedramieniu musi byc dobrze wykonany, bo na to miejsce czesto patrzysz :) mimo wszystko.
co do ciebie kobiety i tatuazu w takim miejscu to nie wiem , mnie sie podobaja kobiety z tatuazami w tym miejscu, ale wybierajac to miejsce musisz miec pelna swiadomosc tego, ze nieraz bedzie trzeba chodzic w upalny dzien w koszulce z dlugim rekawem, niestety w polsce brak tolerancji i znam duzo mlodych ludzi ktorzy za taki tatuaz na twojej rece wydrapali by tobie oczy, najgorzej jak trafisz na takiego pracodawce reszte dopowiedz sobie sama :)
ps,
ja zrobilem dawno, jestem facetem, ale momentami nie bylo latwo teraz jest duuuuuzoooo lepiej.
hatecore
08-28-2007, 12:38
Ja Ma Dwa Rekawy , Pierwsze Przedramiona Zrobiłem Około 8 Lat Temu To Było Dopiero , Teraz Już Wbijam To , Ale Jescze Ludzie Potrafią Wejsc W Lampe Na Drodze Jak Widzą Mnie Albo Moja Zone , Lubie Jak Kobieta Ma Wytatuowane Przedramiona , A Odemnie Szacunek Dla Niej, Musisz Sama Przemysleć Co Chesz Robić W Zyciu Bo Taki Tatuaz Zobowiazuje , Ja Cąłe 7 Lat Studiów Hhehehe Tyle Prawo Studiowałem , Przelatałem W Długim Rekawie , Ale Teraz W Polsce Z Roku Na Rok Jest Coraz Lepiej Pod Wzgledem Tolerancji
roten Ty jestes mezczyzna,ja sie boje ze czasem niewytrzymam presji jaka bede miec ze wzgledu na tatuaz.narazie jestem w kolobrzegu i pracuje jako posrednik w obrocie nieruchomosciami,szefostwo mam super ale jezeli chodzi o widoczne tatuaze to sa przeciw w pracy...we wrzesniu wyjezdzam znowu do niemiec i bede sie uczyc a tam jest na maxa tolerancja wszytskiego:)
poza tym musze dodac ze moja rodzina to cyganie...wiec na przedramieniu odpada...Dzieki wlasnie problem sam sie rozwiazal:)pozdrawiam serdecznie i sle buziaki z zimnego kolobrzegu
hi,
Nie bardzo wiem co ma pochodzenie rodziny do tatuazu? prace moge zrozumiec nie kazdy szef jest normalny ;> hihi ale rodzina powinna zrozumiec zamilowanie do dziarek ;0
...,wlasnie ze ma:)cyganki nie moga sie tatulowac jak i wiele rzeczy....
Witam,
Zawsze znajdzie sie czarna owca w rodzinie ;) mozesz byc ty ;D Ja sie wywodze z rodziny katolickiej a nie jestem katolikiem ;)
pozdro
zdaje sie, ze nie masz problemu ze swoja rodzina, bo masz chyba tatuaz, prawda? pochodzenie nie przeszkadzalo ci w zrobieniu dziarki :)
moja rodzina nic o niczym nie wie,oni mieszkaja w starachowicach,a ja mieszkam w kolobrzegu...
Dla mnie tatuaż to jest osobista sprawa i np mnie nieobchodzi kto co mówi mi w rodzinie najpierw mówili że mam coś z dyńką ale teraz im przeszło tak po 8 tatuażu he wiedzą że ich gadki nic niepomagają.
ja kocham tattoo i moja milosc sie nie zmieni,mysle moze zeby zrobic na ramieniu???
Dla mnie tatuaże są nałogiem hehe kiedyś brakowało mi tego uczucia igieł he teraz znów to wraca :)
Zola ty sie uspokoj troche :) bo niedlugo bedziesz musial dziarac sie po dziarach ;> lol
Jeszcze mam dużo miejsca niedygaj hehe.Pozdro
hatecore
09-06-2007, 11:58
mogę powiedzież tylko tylę ze bolesne heheheh miejsce:)
no wlansnie tez juz tak slyszalam:]a nad kosteczka?buziaki pozdr.
martushka
09-07-2007, 08:41
Hej!
Mam pytanko...Marzy mi sie tatoo na stopie i w związku z tym moje pytanie czy jest to mozliwe...?Wiem ze moze na masakre bolec bo skóra jest tam wyjatkowo delikatna.Ale ile trwało by gojenie zeby mozna było normalnie chodzić i jaki wzorek najbardziej odpowiadałby.
Pozdro
witam
nie ma problemu, bol da sie wytrzymac co do wzorow to zazwyczaj kwiatki tribale kobiety sobie robia, looknij na strone hatecore
www.jonek-tattoo.com/galeria (http://www.jonek-tattoo.com/galeria)/
arttattoo
09-08-2007, 19:20
Roten pisałeś do mnie :)
tak, nawet maila wyslalem i zero odzewu od ponad tygodnia :) sprawa wywiadu.
arttattoo
09-09-2007, 11:58
Odpisałem Ci Wiadomośc Prywatną , nie wiem dlaczego nie doszło... żeby było łatwiej i szybciej mój mail dominik@arttattoo.pl . Odnośnie Twojego zapytania, to nie ma najmniejszego problemu czekam na pomysły :) Pozdrawiam
Na tej stronie dowiedźcie się jak robić profesjonalnie tattoo http://www.firmeo.biz/wizytowki/naukatattoo/index.php
pitrek681
05-23-2010, 09:32
no jeszcze tylko pare lat praktyki straconych nerwow na opanowanie maszynki i techniki plus pare tzw "burakow" i mamy gotowy przepis na tattoomaistra:D no oprocz tego trzeba mieć jakieś pojecie o rysunku i zmysl artystyczny ale to szczegol