View Full Version : Do oceny
Mam takie pytanie czy ta dziarka jest do poprawy dodam że zrobiłem ją miesiąc temu co o tym sądzicie ?? z góry dzięki za opinie pozdrawiam o_p_o
to tak mialo byc? taka wizja artystyczna? sorry, ale mi sie nie podoba... jakby ktos rozmazal i wytrzec zapomnial... but again - to tylko moje zdanie....
Mowilem ze z tego zostanie burak... Przykro mi to stwierdzic ale poprawka calosci, jedynie cienie moga zostac
Oj, rzeczywiście coś nie za ciekawie to wygląda ale nie przejmuj się, podobno każdy nieudany tatuaż można poprawić coś dodając lub modyfikując go w jakiś ciekawy sposób. Poszukaj może kogoś kto Ci to ładnie przerobi...
Tylko wybierajac artyste prosze Cie przejzyj jego portfolio zeby znowu nie bylo rozczarowania po wykonaniu tatuazu, i popros o zdjecia juz wygojonych prac a nie swierzych :)
umówiłem się w środę na poprawę . Poprawa ma byc w krk na Floriańskiej . Artysta chce całą dzirę poprawiac i dodac białe akcenty co o tym myślicie koszt to 200 zł
pomysl moze i dobry, ale 200zl? za co jak mu cos nie wyszlo to poprawka za free ja tak mialem 1szy raz nie zbyt poprawka w cenie tatuazu. Chyba ze sam zaniedbales tatuaz doprowadzajac do strupow
Chyba ze sam zaniedbales tatuaz doprowadzajac do strupow
Trudno zeby na gojącej ranie nie powstawał strup.
Szybciej tatuaż był źle wykonany, niech idzie i poprawia u kogoś innego, 200 zł to i tak niewiele. Ewentualnie moze zostawić tak jak jest tylko po co?
nie o dziare dbałem bardzo co dzień smarowałem ją nie piłem chroniłem przed słońcem i myłem delikatnie 2 razy na dzień
dodam że poprawiam w profesionalnym studiu a dziare robiłem w domu u kumpla
Ja to dobrze zrozumialem, Lepiej zaplacic konkretne pieniadze i miec konkretnie zrobiony wzor. Wkoncu bedziesz to mial do konca zycia.
I nigdy więcej nie robić u pseudoartysty.
Nawet ci z niewielkim doświadczeniem ale dajmy na to praktykujący w salonach mają większe pojęcie niż ci samozwańczy tatuażyści.
Przypomniało mi się jak kiedyś kumpel mojego tż-a proponował mu w zamian za jakąś przysługę zasponsorowanie takiego własnie tatuazu robionego przez jego kumpla. Tż odmówił i przyznał, ze wolałby już nic nie robić jak robić w taki sposób.
widziałem jego prace ale nie zagojone wygladały bardzo dobrze no ale człowiek uczy sie na błędach mam nadzieje że teraz to lepiej będzie wyglądało
Trudno zeby na gojącej ranie nie powstawał strup.
Szybciej tatuaż był źle wykonany, niech idzie i poprawia u kogoś innego, 200 zł to i tak niewiele. Ewentualnie moze zostawić tak jak jest tylko po co?
strupki tak ale jak doprowadzisz do powstania "koloni" strupow po przez nie odpowiednie nawilzanie mascmi to wina twoja i sam jestes sobie winien. Strupy sa (chociaz u mnie jakos nie zabardzo) a wiadomo ze strupy wyciagaja tusz
Saintek poszukaj innego tematu zalozonego przez o_p_o gdzie mial swierzy tatuaz... Szczerze watpie czy to bylo przez nie odpowiednia pielegnacje... Mi sie zdarzylo ze o jeden tatuaz wogole nie dbalem, a pracuje rownierz jako mechanik, w tych smarach itp a nie mialem takiego strupa. U opo to byla jedna wielka rana a nie poprawnie nakluty tatuaz. Stupy a grube płaty strupow to jest troche roznica. Idz do salonu powiedz zeby Ci zrobil 2 kreski, jedna normalnie i nie dbaj o to wogole a droga kreske zeby Ci przeoral skore i zobaczysz rezultaty
Dzisiaj byłem na poprawie albo modernizacji bo wygląda to całkiem inaczej co teraz sądzicie dziara ma 3 godziny zapłaciłem 400 zł czy warto co o tym myślicie ja jestem szczerze bardzo zadowolony
Napewno lepiej niz poprzednio, co do wykonania nie moge sie wypowiedziec bo potrzeba lepszej jakosci zdjecia i najlepiej z blizsza oraz zeby sie nie swiecil :P Nie podobaja mi sie tam 2 elementy ale to moze dlatego ze nie lubie tych tribali :D Najwazniejsze ze wkoncu Ty bedziesz zadowolony. A w jakim studio wykonywales tattoo??
Studio nazywa się" Loco Tattoo " na Ul Floriańskiej 36 w krakowie
Teraz zdecydowanie lepiej. Przynajmniej jakoś to wygląda.