PDA

View Full Version : Do oceny

o_p_o
07-18-2008, 18:00
Mam takie pytanie czy ta dziarka jest do poprawy dodam że zrobiłem ją miesiąc temu co o tym sądzicie ?? z góry dzięki za opinie pozdrawiam o_p_o

belle27
07-19-2008, 03:50
to tak mialo byc? taka wizja artystyczna? sorry, ale mi sie nie podoba... jakby ktos rozmazal i wytrzec zapomnial... but again - to tylko moje zdanie....

Shtojer
07-19-2008, 15:29
Mowilem ze z tego zostanie burak... Przykro mi to stwierdzic ale poprawka calosci, jedynie cienie moga zostac

YvonneS
07-19-2008, 16:48
Oj, rzeczywiście coś nie za ciekawie to wygląda ale nie przejmuj się, podobno każdy nieudany tatuaż można poprawić coś dodając lub modyfikując go w jakiś ciekawy sposób. Poszukaj może kogoś kto Ci to ładnie przerobi...

Shtojer
07-19-2008, 18:26
Tylko wybierajac artyste prosze Cie przejzyj jego portfolio zeby znowu nie bylo rozczarowania po wykonaniu tatuazu, i popros o zdjecia juz wygojonych prac a nie swierzych :)

o_p_o
07-21-2008, 18:56
umówiłem się w środę na poprawę . Poprawa ma byc w krk na Floriańskiej . Artysta chce całą dzirę poprawiac i dodac białe akcenty co o tym myślicie koszt to 200 zł

saintek
07-22-2008, 03:48
pomysl moze i dobry, ale 200zl? za co jak mu cos nie wyszlo to poprawka za free ja tak mialem 1szy raz nie zbyt poprawka w cenie tatuazu. Chyba ze sam zaniedbales tatuaz doprowadzajac do strupow

YvonneS
07-22-2008, 09:35
Chyba ze sam zaniedbales tatuaz doprowadzajac do strupow

Trudno zeby na gojącej ranie nie powstawał strup.
Szybciej tatuaż był źle wykonany, niech idzie i poprawia u kogoś innego, 200 zł to i tak niewiele. Ewentualnie moze zostawić tak jak jest tylko po co?

o_p_o
07-22-2008, 10:52
nie o dziare dbałem bardzo co dzień smarowałem ją nie piłem chroniłem przed słońcem i myłem delikatnie 2 razy na dzień

o_p_o
07-22-2008, 10:53
dodam że poprawiam w profesionalnym studiu a dziare robiłem w domu u kumpla

Shtojer
07-22-2008, 16:56
Ja to dobrze zrozumialem, Lepiej zaplacic konkretne pieniadze i miec konkretnie zrobiony wzor. Wkoncu bedziesz to mial do konca zycia.

YvonneS
07-22-2008, 19:18
I nigdy więcej nie robić u pseudoartysty.
Nawet ci z niewielkim doświadczeniem ale dajmy na to praktykujący w salonach mają większe pojęcie niż ci samozwańczy tatuażyści.
Przypomniało mi się jak kiedyś kumpel mojego tż-a proponował mu w zamian za jakąś przysługę zasponsorowanie takiego własnie tatuazu robionego przez jego kumpla. Tż odmówił i przyznał, ze wolałby już nic nie robić jak robić w taki sposób.

o_p_o
07-22-2008, 22:19
widziałem jego prace ale nie zagojone wygladały bardzo dobrze no ale człowiek uczy sie na błędach mam nadzieje że teraz to lepiej będzie wyglądało

saintek
07-22-2008, 23:47
Trudno zeby na gojącej ranie nie powstawał strup.
Szybciej tatuaż był źle wykonany, niech idzie i poprawia u kogoś innego, 200 zł to i tak niewiele. Ewentualnie moze zostawić tak jak jest tylko po co?

strupki tak ale jak doprowadzisz do powstania "koloni" strupow po przez nie odpowiednie nawilzanie mascmi to wina twoja i sam jestes sobie winien. Strupy sa (chociaz u mnie jakos nie zabardzo) a wiadomo ze strupy wyciagaja tusz

Shtojer
07-23-2008, 00:12
Saintek poszukaj innego tematu zalozonego przez o_p_o gdzie mial swierzy tatuaz... Szczerze watpie czy to bylo przez nie odpowiednia pielegnacje... Mi sie zdarzylo ze o jeden tatuaz wogole nie dbalem, a pracuje rownierz jako mechanik, w tych smarach itp a nie mialem takiego strupa. U opo to byla jedna wielka rana a nie poprawnie nakluty tatuaz. Stupy a grube płaty strupow to jest troche roznica. Idz do salonu powiedz zeby Ci zrobil 2 kreski, jedna normalnie i nie dbaj o to wogole a droga kreske zeby Ci przeoral skore i zobaczysz rezultaty

o_p_o
07-23-2008, 21:54
Dzisiaj byłem na poprawie albo modernizacji bo wygląda to całkiem inaczej co teraz sądzicie dziara ma 3 godziny zapłaciłem 400 zł czy warto co o tym myślicie ja jestem szczerze bardzo zadowolony

Shtojer
07-24-2008, 00:48
Napewno lepiej niz poprzednio, co do wykonania nie moge sie wypowiedziec bo potrzeba lepszej jakosci zdjecia i najlepiej z blizsza oraz zeby sie nie swiecil :P Nie podobaja mi sie tam 2 elementy ale to moze dlatego ze nie lubie tych tribali :D Najwazniejsze ze wkoncu Ty bedziesz zadowolony. A w jakim studio wykonywales tattoo??

o_p_o
07-24-2008, 08:48
Studio nazywa się" Loco Tattoo " na Ul Floriańskiej 36 w krakowie

YvonneS
07-24-2008, 12:03
Teraz zdecydowanie lepiej. Przynajmniej jakoś to wygląda.