View Full Version : dlaczeko znika????
Hej.Tydzien temu zrobilam tatuaz-skrzydla na plecach.Gosc powiedzial mi ze cienie beda przez jakis czas ciemne ale potem wyblakna i bedzie lepszy efekt.Ogolnie jest ok.Tylko ze...zauwazylam ze w jednym z "piorek" tusz zniknął kompletnie.Wiecie co moze byc przyczyną?
Zle wykonany :P chyba mu sie spieszylo :)
Czyli do poprawki :)Oj przejde sie do niego...
Poprawka jak poprawka, moze poprostu chcial uzyskac taka delikatna mgielke co sie tak nie wyruznia, a Ciebie zaniepokoila. Przyjzyj sie jezeli rzeczywiscie masz kompletny brak pigmentu, to idz do Niego i dowiedz sie co i jak. Jezeli zaproponuje Ci poprawke to free :)
On powiedzial mi zebym przyszla za 2 tyg. i jezeli bedzie potrzebna poprawka to zrobi to
za friko.A jesli chodzi o tatuaz to wlasnie cienie staly sie jasniejsze i maja efekt "mgiełki"jednak ta jedna mala czesc jest zupelnie wyblakla i wyroznia sie od reszty.
Masz mozliwosc umieszczenia foty ?
Tak to wyglada...Mam nadzieje ze nie panikuję:confused:
Gdzie masz ten brak ? Widze ze to nie bylo robione w studio. Krzywe kontury (tak zwane falowane)
Może i było robione ale u takiego artysty.
Pomijając fakt iż nie podobają mi się tego typu motywy, to, z góry przepraszam za to co napiszę, ale nie jest to zrobione ładnie, widziałam o wiele ładniejsze i bardziej starannie wykonane. Może tak musiało być, nie wiem ale to nadaje się do poprawki i to u kogoś z innym podejsciem, bardziej artystycznym.
Było robione w studio.Wzor jest bardzo duzo pomniejszony wiec nie bardzo mozliwe bylo wykonanie wszystkich szczegółów.Pofalowane wiem.Ale takie same są na wzorze.A brak jest widoczny.Przynajmniej mi sie tak wydaje:confused:
Jak dla mnie to artysta za 5 zł... Skoro widzial ze wzor jest krzywy to mogl sie tym odrazu zajac, ale widocznie mu to latało... A skoro wzor byl zbyt maly to mogl zrobic jedynie cos tego typu a nie mordowac sie zrobic to samo. A wracajac do glownej mysli to moglbys wytlumaczyc w ktorym miejscu dokladnie Cie nie pokoja te cienie ?
Po prawej stronie 4 i 5 "piorko" od góry.Wiem że nie jest to najstaranniej wykonany tatuaz ale teraz to chyba niewiele juz da sie zrobić.Dzieka wielka za szczerość.
Zrobic sie napewno cos z tym da... Ale to juz konkretna osoba i napewno nie ten co to robil. Starsznie sie zucaja w oczy 4 piórka na gorze w srodku... Tutaj zje... akcje. Jezeli bedziesz myslal zeby to naprawiac to prawdopodobnie Ci zaproponują cover'a.