PDA

View Full Version : darmowy tatuaż

Frigg
10-21-2010, 13:31
darmowy tatuaż na twarzy.kontakt 796446293
coś w stylu tego co w załączniku

boro
10-21-2010, 14:11
powodzenia :D na bank ktoś pójdzie nie znając Twoich umiejętności ;]

YvonneS
10-21-2010, 18:19
To trzeba być niezłym wariatem żeby coś takiego sobie zrobić.

1grzesiu1
10-21-2010, 18:49
raczej trzeba byc niezlym pojeb.... zeby cos takiego proponowac :)

Frigg
10-22-2010, 10:56
Sam jestes pojeb...
A umiejętności można sprawdzić w galerii studia www.valhalla-chorzow.com

YvonneS
10-22-2010, 11:29
No nie wiem czy ktoś zaryzykuje taki tatuaż u Ciebie.

Frigg
10-22-2010, 12:18
A myślisz że u kogoś innego by zaryzykował?Nie rozumiem o co Ci chodzi,ogłoszenie jest dla osób zainteresowanych,jeśli się takie znajdą,natomiast jeśli nie to uważam za zbędne takie komentarze:cool:

YvonneS
10-22-2010, 12:47
Myślę, ze u kogoś innego całkiem możliwe.
Masz rację, komentarze są zbędne.
Powodzenia w poszukiwaniach.

Frigg
10-22-2010, 12:50
No,pewnie u Ciebie,buahaha

YvonneS
10-22-2010, 13:01
A gdzie napisano, że się tym zajmuję?
Jak widać masz problemy nie tylko ze znalezieniem "modela".

1grzesiu1
10-22-2010, 16:35
usunolem wasze posty bo nie wnosza nic do tematu i mnie wkurwiaja bez klutni dzieci;)

boro
10-23-2010, 00:57
masz sie za guru tatuażu? może trochę samokrytyki... nie mam pojęcia jak długo dziarasz ale dla mnie sa to bardzo słabe prace,brak Ci umiejętności w rysunku, wszystko to jakieś kopie juz utartych wzorców, nie widziałem żebyś sie na jakimś feście wystawial....
po za tym chcesz dziamać twarz, ja bym bał Ci sie oddać bo jeśli chce mieć dobry tatuaż na twarzy to wole oddać sie w ręce Szery, RZyfca, Tofiego, Edka bądź chłopaków z Zielonej Góry. a po za Tym nie masz renomy i cieżko Ci będzie kogoś wydziarac w tym miejscu.
A jeśli uważasz że dziarasz ja pro-poziomie to chętnie sie z Toba zmierze na jakimś feście:)

Pinhead
10-23-2010, 06:52
Boro a ty sie wystawiasz?

boro
10-23-2010, 11:08
nie mam prawa do wstawiania się bo nie pracuje w salonie, Rzyfcu mnie namawiał bym coś otworzył w moim mieście ale wole popracować u kogoś z zajebistym doświadczeniem i talentem więc składam porządne portfolio i mam zamiar wybyć gdzieś dalej, a co do festow to jestem jako gość, sadzę ze fajnie by było się w końcu z kimś skonfrontować

Edi_88_88
10-24-2010, 00:10
wiesz dlugo mnie nie bylo na forum,ale iteresuje moja osobe to dlaczego oferujesz to za darmo....chcesz potrenowac czy jak?przyklad jest ciekawy ale,twoja wykonalnosc jest aby adekwatna co do przedstawionego zdjecia?jesli tak to jestes dobry i paru wariatow bym znalazl dla ciebie....lecz to kwestia dluzszej dyskusjii.........................

Edi_88_88
10-24-2010, 00:15
ps.odnosilem sie do tematu a nie do wczesniejszych postow.

elviska18
10-24-2010, 11:07
czytając pierwszy post, pierwsze co sobie pomyślałam, to że ktoś sobie robi jaja. po drugie - po obejrzeniu galerii nie odważyłabym się żeby ktoś taki mi ta2 robił. po trzecie tatuaż na twarzy ZA DARMO - już samo to każdemu powinno dać do myślenia.

1grzesiu1
10-24-2010, 12:53
znizki na wzory o tematyce kibicowskiej i patriotycznej mnie rozjebaly :D

Edi_88_88
10-24-2010, 13:08
bez komentarza na wszystko:):)

YvonneS
10-24-2010, 13:22
W Lublinie jest studio tatuażu o takiej samej nazwie, nie wiem czy ma coś wspólnego z tym ale właścicielem jest znany w mieście neonazista ktorego jakiś czas temu aresztowano za propagowanie treści faszystowskich i organizowanie nazistowskich koncertów do czego zresztą się przyznał. Widziałam te tatuaże na znajomych i dziełami sztuki nie są.

Edi_88_88
10-24-2010, 21:26
Yvonnes nawet o tym nie wiedzialem,nie mialem takich faktur:)i w ogole

Frigg
10-25-2010, 15:40
Studio w Lublinie nie ma nic wspólnego,poprostu zbieżność nazw...
Nie wiem po co się wprowadzacie w bezsensowną dyskusje,
napisałam oferte darmowej dziary na twarzy i tyle...
Nikt z Was nie jest zainteresowany więc nie wiem po chu... te wypowiedzi
Nie pytałam się:"kto NIE chce takiej dziary i dlaczego?"!

Edi_88_88
10-25-2010, 16:41
o0k.bez nerwow jestes jakis nerwowy,jak chcesz to daj ogloszenie np. na allegro:) pozdrawiam i na razie

Frigg
10-25-2010, 16:44
Nie jestem nerwowa.A Ty jakiś mało obeznany...
Na allegro nie daje się ogłoszeń "za darmo"

Edi_88_88
10-25-2010, 16:52
wiem o tym ze na allegro jest nie za free,lecz ja to mowilem symbolicznie...he a w ogole to nie spodziewalem sie tej plci. :)

dziarus
10-26-2010, 08:24
tani poklask chcesz uzyskać wysmarujesz twarz jakiemuś biedakowi z łapanki dla reklamy lub twojej ambicji, skąd będziesz miała pewność ze osoba którą wydziabiesz będzie umiała z tym czymś na twarzy żyć przez następne lata i czy swoimi zachciankami nie zniszczysz jego życia , chyba że jest to ci obojętne.
Zenada

Edi_88_88
10-26-2010, 08:36
w sumie bardzo dobrze powiedziane...nie myslalem pod tym katem ,ale sluszne argumenty

YvonneS
10-26-2010, 09:38
tani poklask chcesz uzyskać wysmarujesz twarz jakiemuś biedakowi z łapanki dla reklamy lub twojej ambicji, skąd będziesz miała pewność ze osoba którą wydziabiesz będzie umiała z tym czymś na twarzy żyć przez następne lata i czy swoimi zachciankami nie zniszczysz jego życia , chyba że jest to ci obojętne.
Zenada

Jeżeli już ktoś się decyduje na coś takiego to z pełną świadomością późniejszych konsekwencji, gorzej jeżeli proponuje to osoba która nie osiągnęła jeszcze poziomu do wykonywania tego typu tatuaży a najgorzej, że uważa się za bardzo utralentowaną w tej dziedzinie.

Pinhead
10-26-2010, 09:55
Alkohol tez niszczy wielu ludziom zycie. Zabronisz go? Kazdy bierze odpowiedzialnosc za siebie wedlug mnie.

Edi_88_88
10-26-2010, 10:05
Alkohol niszczy zycie...to moze Pinhead wpadniesz na piwo?nie masz daleko :) a tak powaznie to ta osoba wie na co sie decyduje,lecz ja bym sie zle z tym czul,ze cos takiego wykonalem,choc zdarzylo mi sie niejednokrotnie cos na twarzy robic ale nie w takim formacie...lecz gdyby sie ktos upieral to pewnie bym zrobil,z tym ze mialbym obawy caly czas by mi chodzilo po glowie czy aby jestem dostatecznie dobry zeby to robic,a uwazam ze nie jestem zly,no takie to dziwne wszystko.

YvonneS
10-26-2010, 10:16
Alkohol tez niszczy wielu ludziom zycie. Zabronisz go? Kazdy bierze odpowiedzialnosc za siebie wedlug mnie.

Z alkoholem to nie jest tak do końca, bo zaczynając niewielu zdaje sobie sprawę z tego, że mogą w przyszłości wpaść w alkoholizm. Kazdy uważa, że może przestać bez żadnych problemów i wielu przestaje. Tutaj sprawa jest nieco bardziej skomplikowana bo ani się tego leczyć ani za bardzo usunąć nie da a społeczeństwo akceptuje ludzi podobnych do siebie a nie drastycznie się wyróżniajacych się. Osoba z tatuażem na twarzy jest skazana na odrzucenie gdyż w naszym kręgu kulturowym takie tatuaże nie są ani tradycją ani normą o ile tatuaż przestaje powoli kojarzyć się z tzw. marginesem to tatuaż na twarzy wzbudzałby duże kontrowersje i z pewnością nie przysporzyłby włascicielowi sympatii ze strony innych. Trzeba pamiętać, że początkowa ocena człowieka zalezy od jego wyglądu a dopiero później od innych czynników.

Frigg
10-26-2010, 16:01
Ale się wczuliście...
Sama znam ludzi z tatuażami na twarzy...i jakoś ich akceptuje...
Niestety Polska to zacofany kraj i rzeczywiście inni ludzie(z tego co czytam to m.in. właśnie tacy jak Wy)mogą tego nie akceptować
Ale oni mają na to wyjeb...i właśnie takim osobom to proponuje.
Ale widze że to forum jest troche ograniczone,
więc tak jak ktoś pisał na początku nikogo tu raczej nie znajde:cool:

Wojtas
10-26-2010, 16:16
Ale się wczuliście...
Niestety Polska to zacofany kraj i rzeczywiście inni ludzie(z tego co czytam to m.in. właśnie tacy jak Wy)mogą tego nie akceptować
To widze ze troszke za malo forum przestudiowalas skoro uwazasz ze jestesmy zacofani co do tatuazu na twarzy to chyba raczej tu nikogo takiego nie znajdziesz normalny czlowiek by sobie nie zrobil.

Frigg
10-26-2010, 16:23
No właśnie...normalny człowiek...
Typowy jestes...jak większość,według Ciebie normalny człowiek by tego nie zrobił
A kim Ty jesteś żeby wyznaczać normy?
Mnóstwo jest ludzi z tatuażami na twarzy,Ty ich pewnie wszystkich znasz
żeby twierdzić że są nienormalni?
Forum przejżałam,dobre.
Ale niektórzy ludzie ograniczeni...Twój post tego przykładem

Wojtas
10-26-2010, 16:36
Wyobraz sobie ze jestem normalny i nie jestem tutaj od wyznaczania normy pozatym znam ludzi z tatto na twazy z tym ze nie mieszkaja w polsce bo u nas nie jest to akceptowane przez spoleczenstwo taki mamy chory kraj jezeli uwazasz ze jestesmy tu ograniczeni to zmien forum a na tym sie poprostu nie udzielaj.

pajak914
10-26-2010, 17:07
Oj tam. Napisał propozycję i tyle. Kto będzie chciał to odpowie (sądzę, ze nikt, ale to już inna sprawa). Wiec po co na niego najeżdżać? Nikogo nie bronie ani tym bardziej nie atakuję. Ot taki wniosek postronnego obserwatora:).

Pozdrawiam

Frigg
10-26-2010, 17:09
Sam sobie zaprzeczasz,piszesz że nie jesteś od wyznaczania norm,
a wcześniej pisałeś że trzeba być nienormalnym aby sie wydziarać na twarzy...
mniejsza z tym...
Nie spodziewałam się takiego odrzucenia i zlinczowania mojej propozycji na tym forum...
Wkońcu jest to forum o tatuażu...
Poszukam na forum miłośników "radia maryja"

1grzesiu1
10-26-2010, 17:15
jak jestes konbieta to mozesz mi na pemnisie wydziarac cos jak chcesz :)

Frigg
10-26-2010, 17:39
jak jestes konbieta to mozesz mi na pemnisie wydziarac cos jak chcesz :)

Nie opłaca się dziarać na aż tak małych powierzchniach jak twoj penis

wujek116
10-26-2010, 18:34
Nic się tu nie zmieniło :)

dziarus
10-26-2010, 18:54
Jak zaczniesz grzesiowi dziarać to objętość z pewnością wzrośnie :eek:
A na poważnie tu nie chodzi o to jak kolesia czy panienkę przyjmie społeczeństwo tylko jak ta osoba wytrzyma to przyjęcie.
W pierdlu to twarz dziarali tylko świry i czym więcej dziar tym bardziej zryty łeb i to była norma

1grzesiu1
10-27-2010, 07:03
Nie opłaca się dziarać na aż tak małych powierzchniach jak twoj penis

zartowalem do reki bym ci go nawet nie dal :)

marcinjaworsky
10-27-2010, 07:03
Zarówno normy społeczne jak i podejście ludzi w Polsce do tattoo ewoluuje i zmienia się. Jeszcze jakiś czas temu posiadacz tatuażu nie był wogóle akceptowany. Dziś jest już postrzegany ( jeszcze nie przez wszystkich) jako osoba wyrażająca jakiś swoje ekspresje . Być może za niedługi czas, równiez tatuaż na twarzy stanie się "normalną" akceptowalną przez nasz naród formą ekspresji poszczególnych osób.
Ale żeby tak się stało ...cyt."...zawsze jast tak że ktoś musi zacząć pierwszy..."

YvonneS
10-27-2010, 09:46
Ale się wczuliście...

Twój poziom wiedzy również pozostawia wiele do życzenia.
A jeżeli chodzi o tego typu tatuaże to normalne i znane osoby które robiły sobie tribale na twarzy, np Tyson czy Lee Priest nie wszędzie były akceptowane i wielu uważa ich za wariatów.
Jeśli nie podoba ci się kraj to wyemigruj do Australii czy NZ, tam będziesz mogła rozwijać swój wątpliwy talent wykonując tatuaże na twarzach a nie udzielasz się na forum dla takich ludzi jak my, nietolerancyjnych i nieakceptujących odmienności.
I jeszcze jedno, co innego ozdobny tatuaż na ryju a co innego wzór ktory proponujesz który nie ma nic wspólnego z ozdobą a szybciej z popierdoleniem umysłowym właściciela.

Frigg
10-27-2010, 10:51
Nawet mi się nie chce czytać Twoich postów.
Żałosna jesteś.

YvonneS
10-27-2010, 11:02
To nie czytaj - proste i logiczne chyba?
Sama jesteś żałosna w dodatku mało utalentowana a uważasz się za nie wiadomo jaką tatuażystkę. Żenada.

pajak914
10-27-2010, 16:42
Żeście się wszyscy ponakręcali...:D

Wojtas
10-27-2010, 20:29
Standardzik ale lubie czytac czasem takie posty beke mam :) Yvonnes nie daj się :D

1grzesiu1
10-27-2010, 20:36
tej skonczta pierdolic kurwa 5 stron sie zrobilo :D z jakiegos durnego ogloszenia:)

Pinhead
10-27-2010, 21:15
Oj tam, takimi rzeczami forum zyje.

Frigg
10-28-2010, 13:20
To nie czytaj - proste i logiczne chyba?
Sama jesteś żałosna w dodatku mało utalentowana a uważasz się za nie wiadomo jaką tatuażystkę. Żenada.

A Ty za kogo się uważasz żeby oceniać mój talent?
Musisz mieć straszne kompleksy wobec swojej osoby,
skoro w stosunku do innych masz tyle do powiedzenia.
Pozatym w żadnym z moich postów nie napisałam abym uważała się za
"nie wiadomo jaką" tatuażystke,ani razu również nie napisałam żadnej rzeczy
która wskazywała by na jakieś samouwielbienie.
Natomiast Ty zaznaczasz to kolejny raz,nie wiem po co...

YvonneS
10-28-2010, 14:38
Proponując wykonanie komuś takiego tatuażu samoczynnie zaliczyłaś się do grupy najlepszych a udostępniając na forum galerię pokazałaś nam, ze aby przynależeć do owej grupy trzeba czegoś więcej niż tylko wykonywania wątpliwej jakości kwiatuszków, skrzydełek itp.
Zajmij się lepiej sobą i doskonaleniem sztuki tatuowania, zanim po raz kolejny poszukasz "królika doświadczalnego", poza tym wiedza nie boli a jej brak ogranicza co widać po twoich wpisach. :D
EOT

Frigg
10-28-2010, 16:28
Daruj sobie.
To Ty zajmij się sobą a nie mów mi co ja mam robić a czego nie robić.
Czy nie masz swojego życia i swoich spraw aby instruować innych ludzi
czym się powinny zajmować,co doskonalić a co sobie odpuszczać?
Nie chcę Cię oceniać,ale myślę że powinnaś poradzić się jakiegoś terapeuty:cool:

YvonneS
10-28-2010, 18:15
Daruj sobie.
Nie chcę Cię oceniać,ale myślę że powinnaś poradzić się jakiegoś terapeuty:cool:

Terapeuty to niech szukają ci co sobie tatuują czachy na twarzy oraz ci co im takie coś proponują za free i nie tylko.:D

1grzesiu1
10-28-2010, 18:35
wezta sie tak nie wyzywajcie zenujace to jest w huj rozumiem szybka riposta ale nie wymiana post za post na kilka stron to bez sensu

YvonneS
10-29-2010, 02:08
Jeżeli o mnie chodzi to w poprzednim poście zakończyłam dyskusję z tą panią.

Frigg
10-29-2010, 14:25
Terapeuty niech szukają Ci,którzy walą prawie 3 tys postów,okrągło przez cała dobę

YvonneS
10-29-2010, 15:15
Od dnia zarejestrowania na forum do chwili obecnej wychodzi 3-4 wpisy dziennie, wynika z tego, że nic innego nie robię tylko siedzę całymi dniami na forum i klepię posty hurtowo. :confused: :rolleyes:

Żenada! Babo, daj sobie na wstrzymanie to może zaczniesz lepiej tatuować.
Koniec dyskusji.

Frigg
10-29-2010, 15:59
Babo!haha
Idz się leczyć.
Koniec dyskusji.

ZAMYKAM TEN TEMAT BO MNIE WKURWIACIE :) OTWORZYMY ZA PARE DNI JAK OCHLONIECIE DZIEWCZETA

Frigg
11-02-2010, 10:29
Nie ma potrzeby ponownego otwierania tematu.
Można go usunąc.Ogłoszenie już nieaktualne.

nie moge usunac ale moge zamknoc jesli chcesz