View Full Version : da rade?
Witam!
Mam buraka zrobionego tuszem "perła".Moje pytanie brzmi: czy tusz biały i ciemny czerwony przykryją?
Dodam że tatuaż jest bardzo wyblakły i pełen prześwitów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
ke?? nie wiesz czy pokryje a chcesz robić cover? ...... wszystko da radę kwestia dziaratora:)
marcinjaworsky
09-07-2011, 15:19
Wrzuć fotkę
ke?? nie wiesz czy pokryje a chcesz robić cover? ...... wszystko da radę kwestia dziaratora:)
Nie wiem czy pokryje wiec pytam, nic na razie nie robię i nie było zresztą powiedziane że to ja będę robił!
Nie kumam Cię gościu, myślałem że od tego jest forum żeby się czegoś dowiedzieć a nie po to żeby jakiś arogancki admin mógł się dowartościować pokazując innym jacy są beznadziejni.
Może uda Ci się jeszcze przypomnieć czasy jak to Ty zdobywałeś wiedzę?
Wrzucę fotkę jak tylko będzie możliwość...
Wszystko zależy do kogo trafisz. Ale raczej większość tatuaży da się przykryć.
Ostatnio widziałem fotki jak wygląda cover zrobiony na takiej hardcorowej dziubance.
Cała łydka w tribalach prosto z pod celi nr 3. Masakra, najebane zygzaków i łuków jak cierni w koronie. A pięknie przykryte kolorem.
Jeśli Twój tatuaż jest wyblaknięty, to nie powinno być problemu. Ale tak jak mówię - zależy do kogo trafisz. Nie każdy podejmuje się robienia coverów.
Dzięki...uspokoiłeś mnie trochę :)
marcinjaworsky
09-08-2011, 07:17
Od tego czy ktoś podejmie się zrobienia covera jest kilka czynników , bo jeżeli ma sporo zamówień to nie będzie mu się chciało babrać z jakimś coverem. No i pamiętaj że covery zawsze są droższe i najczęściej kończą się dodatkową sesją poprawkową , bo po wygojeniu zazwyczaj coś tam prześwituje.
Dzięki za poradę panowie.