PDA

View Full Version : czy ten tatuaz jest prawidłowo zrobiony?

jacorr1
04-16-2009, 13:48
Witam przedwczoraj zrobiłem sobie tatuaż w profesjonalnym studiu lecz moim zdaniem nie wygląda on za profesjonalnie tzn. krzywe linie a co najgorsze granatowa plama wokół konturów. Co to może być czy możliwe że jest to rozlany tusz chciałbym dodać jeszcze że widoczny był już po samym zrobieniu.czy jest jakaś szansa że to zniknie i po zagojeniu będzie wyglądać lepiej niż teraz. Bardzo proszę o jakiś komentarz na ten temat.

podaje link do zdjęcia: http://img16.imageshack.us/my.php?image=p4167554.jpg

Wojtas
04-16-2009, 16:27
No z tymi wywijasami to sie nie popisal faktycznie rekka mu chyba latala za bardzo mozliwe ze tusz sie rozlal albo opuchlizna wyszla od zaglebokiego wbijania moim zdaniem poczekall bym do pelnego wygojenia i poszedl do tego studia w ktorym to robiles i zjebal jak psa za to co zrobil poprawka na bank i to friko nie ma to tamto pzdr

jacorr1
04-16-2009, 16:36
a po jakim czasie mogę iść na poprawkę i czy jest szansa że da sie to tak poprawić aby było idealne

orygami
04-16-2009, 16:37
Popieram. Linie nie bardzo. Sam napis spoko trochę ostatnie a nie teges. Ale za linie to bym się zjeżył... Jeśli chodzi o plamy to za bardzo nie widać na fotce może przy głęboko wkuł musisz poczekać do złuszczenia.

orygami
04-16-2009, 16:43
Minimum 2 tyg ale na twoim miejscu przeszedł bym się już teraz i porozmawiał co jest zgrane i jak widzi artysta możliwość poprawki przy okazji umówisz się na termin.
Idealnie to nigdy nie będzie ale można na pewno poprawić tak abyś był zadowolony.
(To Ty masz być zadowolony!)

Wojtas
04-16-2009, 21:42
Dokladnie...

jacorr1
04-18-2009, 11:32
wysłałem dokładne zdjęcia tego tatto do studia w którym je robiłem i potwierdzili że tatuaż rozlał się pod skórą

zobowiązali się poprawić ten tatuaż chodźby cały od nowa a w miejsca rozlanego tuszu zastosować delikatne cieniowanie (jeżeli to będzie konieczne po zagojeniu)

1.lecz jak będzie wyglądał efekt końcowy?

2. Jakie jest prawdopodobieństwo że tusz znów się nie rozleje? (jeżeli mam jak powiedzieli bardzo delikatną skórę na ręce)

nie mam mieć pewności ze wszystko będzie wyglądało ok

nie sądziłem że w profesjonalnym studio mogą popełnić taki błąd przy tak prostym wzorze

http://img523.imageshack.us/gal.php?g=33913812.jpg
podaje link do dokładnych zdjęć :

k4mil3kkrk
04-19-2009, 19:05
ten tusz sie rozlal bo za gleboko sie wklul... troche mnie to dziwi ze w studio cos takiego ci zrobili... :/ ja osobiscie polecam Kult w Krakowie. mila atmosfera tam panuje i prace maja dobre;)

orygami
04-19-2009, 19:18
(jeżeli mam jak powiedzieli bardzo delikatną skórę na ręce)

Bzdura.... Normalka że w tym miejscu skóra jest delikatniejsza ale nie znaczy to że tusz będzie się rozlewać pod nią. Skoro masz jak twierdzili delikatną skórę to po kiego wkłuwali tak głęboko? Ciekawe czy w tych miejscach gdzie skóra jest najcieńsza walą po żyłach ?
Nie daj się robić w konia....