View Full Version : czy tam warto sie zaopatrywac?
Edi_88_88
07-24-2009, 11:18
Witam wszystkich,jestem tu nowy ale mam nadzieje ze dobrze trafiłem?Mialbym takie pytanko-czy sklep 'ars tattoo' jest wedlug was godny zaufania,czy spotkaliscie sie z artykulami przez niego oferowanymi-czy sa dobrej jakosci?wedlug mnie maja bogaty asortyment i nie trzeba dlugo szukac-wszystko prawie w jednym miejscu...lecz prosilbym o opinie,zeby sie nie przejechac:) dzieki za pomoc z gory
Rozmawiałem osobiście z jednym ze sprzedawców na tattoofest i odniosłem wrażenie że nie wiedział o czym rozmawia , ale opinie u innych są pozytywne może trafiłem na jakiegoś uczniaka
Edi_88_88
07-24-2009, 16:59
Dzieki ale ogolnie mowisz ze opinie pozytywne...to ok bo tusze u nich zamowilem:)
moze ich nie rozciencza...mam nadzieje...
Zdarzylo mi sie od Nich wziasc pare drobiazgow i nie mam zastrzezen
Edi_88_88
07-24-2009, 17:24
to dobrze,zamowilem KURO SUMI czarny do lini tylko w malej butelce,zobaczymy co bedzie wart...:) ,igly tam zamawialem 7RS to wszystko ok,a tak apropo-bialy ze SPAULDING COLOURS SNOW WHITE nadaje sie do czegos czy raczej lipa?
Powiem Ci ze ten bialy jak dla mnie jest Boski :) odstatnio co nie bralem bieli to wszystkie mialem strasznie geste i ciezko nimi sie pracowalo, tego jak testowalem jest dla mnie odpowiedni
A wiec miałem okazje zobaczyć panów z ars tatoo jeszcze raz w akcji tym razem w Gdańsku i powiem krótko” negatyw „ sprzedają sprzęt o którym nie mają pojęcia. Oprócz maszyn spaulding & rogers reszta nie zaciekawa no i powaliło mnie jak wciskali dziewczynie maszynę Chinskiej produkcji za 109pln jako dobrej klasy sprzęt i porządną maszynę.
Edi_88_88
07-30-2009, 19:16
dzieki czyli komercja...
darko1981
09-02-2009, 17:05
witam .. ja jak na razie cały czas prowadzę zakupy w tym sklepie i jest wszystko ok i przesyłka szybka i wogóle ... osobiscie polecam
CzarnyRycerz
09-10-2009, 07:05
Witam zakupiłem tam troszkę sprzętu asortyment dość duży , niestety jakość niektórych mizerna :( . Przykładowo marker chirurgiczny wypisał się przy pierwszym wzorze :( nie wiem skąd je mają ale naprawdę odradzam. Maszynka do konturu też miała pewne wady była pokryta proszkową farbą przez co śruba dociskająca rurę była za krótka i po krótkiej pracy zacisk puszczał i rura latała luzem musiałem pilniczkiem spiłować warstwę farby dopiero wtedy było ok. Zamówiony tusz dostałem w niedokręconej buteleczce , zgadnijcie co się stało :D do reszty gratów nie mam zastrzeżeń. Przesyłka jest świetna bo zaraz na drugi dzień ale to zasługa firmy kurierskiej. Podsumowanie ----> asortyment bogaty , jakość kiepska ;)
Kupuję od nich drobiazgi więc konkretnie nie ocenię. Dobrze chociaż że widać co się kupuje i to przychodzi. Ostatnio brałem igły i tuby - było spoko. Ołówki też ok i oryginalne, przed wczoraj wziąłem tusz Kuro sumi - jak dojdzie to dam znać czy ok. Może brał ktoś od nich dużą butlę? duża powinna być oryginalna. Ogólnie to co mogę napisać jako o firmie to nie mam żadnych zastrzeżeń.
ja polecam stronę cybertatto.eu ;) bardzo dobra;)
natomiast z własnego doświadczenia nie polecam strony tattoshop, ze względu na to ,ze przy każdym zamówieniu jakie składałem szczególnie mówie o igłach , zawsze się mylili np; zamiast mi przysłać 5RL to przysyłali 7RL ;/
marcinjaworsky
12-20-2010, 13:00
W kwestii ars tattoo , to jestem tam dość często osobiście na bemowie w wawie.
Od kilku znajomych z Polski wiem że było kilka wtop podczas realizacji zamówienia poprzez wysyłkę.( zazwyczaj z jakimiś pierdołami) Nie wiem jak to sobie tłumaczyć , ale może tak to już jest że jak się dużo sprzedaje , można popełnić jakieś błędy podczas realizacji zamówienia. chociaż to żadne usprawiedliwienie .Ale wszystko można odkręcić i właśnie z tym odkręcaniem z tego co wiem nie ma problemu.
Ja robiąc tam osobiście zakupy , mam ten komfort że moge wszystko sprawdzić organoleptycznie. Kiedyś kupiłem maszynkę która mi kompletnie nie przypasowała. Po dwóch tygodniach i krótkiej rozmowie mogłem wymienić ją na inną droższą ( po dopłacie oczywiście). W kwestii pozostałego asortymentu ( tusze igły itp) nie widzę różnicy co do ofert w innych sklepach.
Ja jestem raczej na tak, bez problemu polecam.