PDA

View Full Version : czy tak powinno być??

__nikki__**
12-27-2008, 18:51
niedawno zrobiłam sobie tatuaż na prawej łydce. Mam w związku z tym jedno pytanie: czy tak powinno być,że kiedy posmarowałam tatuaż maścią (bepanthen), miejsce tatuażu zaczęło mnie piec, a po chwili w miejscach pokrytych tuszem pojawiły się malutkie pęcherzyki i zaczęła się sączyć wodnista lekko brązowawa substancja. Trochę mnie to martwi, ponieważ rok temu robiłam już sobie tattoo, ale wtedy nic takiego się nie działo.

YvonneS
12-27-2008, 19:04
Nie powinno ale tak czasami bywa.
Odstaw dragi to ci przejdzie.

__nikki__**
12-27-2008, 19:09
dlaczego od razu zakładasz że biorę??

YvonneS
12-27-2008, 19:12
Niczego nie zakładam, tylko jesteś za bardzo zainteresowana tematem.

Jeżeli nie bierzesz to tak trzymaj. :p

__nikki__**
12-27-2008, 20:43
Nie biorę. Po prostu wszędzie piszą że nie powinno się być pod wpływem dragów i alkoholu, ale nikt nie przedstawił dokładnych skutków.

dziarus
12-27-2008, 20:43
zmień smarowidło na np. alantan +

__nikki__**
12-27-2008, 20:59
Myślisz że to może być powód? alantanu+ używałam przy pierwszym tatuażu i nie było żadnych problemów. A Bepanthen kupiłam dlatego, że koleś który mnie tatuował polecił mi go. A jeśli zmiana maści nie pomoże to można coś jeszcze zrobić??

1grzesiu1
12-27-2008, 21:14
Nie biorę. Po prostu wszędzie piszą że nie powinno się być pod wpływem dragów i alkoholu, ale nikt nie przedstawił dokładnych skutków.

skutki skutkami ale jesli chodzi o alkochol to mozesz mi uwierzyc ze mam kilka tatoo i zawsze pilem i to duzo i moim zdaniem nie ma problemu ale to jest moje zdanie
pozdrawiam

Wojtas
12-28-2008, 20:43
Temat alkoholu i narkotykow byl juz poruszany wystarczy poszukac i poczytac co do zarzywania to kazdy ma swoje zdanie jeden pije drugi pali i sie dziara co do tattoo z czasem ci to zejdzie nie masz sie czym niepokoic .