View Full Version : czy tak powinno być??
__nikki__**
12-27-2008, 18:51
niedawno zrobiłam sobie tatuaż na prawej łydce. Mam w związku z tym jedno pytanie: czy tak powinno być,że kiedy posmarowałam tatuaż maścią (bepanthen), miejsce tatuażu zaczęło mnie piec, a po chwili w miejscach pokrytych tuszem pojawiły się malutkie pęcherzyki i zaczęła się sączyć wodnista lekko brązowawa substancja. Trochę mnie to martwi, ponieważ rok temu robiłam już sobie tattoo, ale wtedy nic takiego się nie działo.
Nie powinno ale tak czasami bywa.
Odstaw dragi to ci przejdzie.
__nikki__**
12-27-2008, 19:09
dlaczego od razu zakładasz że biorę??
Niczego nie zakładam, tylko jesteś za bardzo zainteresowana tematem.
Jeżeli nie bierzesz to tak trzymaj. :p
__nikki__**
12-27-2008, 20:43
Nie biorę. Po prostu wszędzie piszą że nie powinno się być pod wpływem dragów i alkoholu, ale nikt nie przedstawił dokładnych skutków.
zmień smarowidło na np. alantan +
__nikki__**
12-27-2008, 20:59
Myślisz że to może być powód? alantanu+ używałam przy pierwszym tatuażu i nie było żadnych problemów. A Bepanthen kupiłam dlatego, że koleś który mnie tatuował polecił mi go. A jeśli zmiana maści nie pomoże to można coś jeszcze zrobić??
1grzesiu1
12-27-2008, 21:14
Nie biorę. Po prostu wszędzie piszą że nie powinno się być pod wpływem dragów i alkoholu, ale nikt nie przedstawił dokładnych skutków.
skutki skutkami ale jesli chodzi o alkochol to mozesz mi uwierzyc ze mam kilka tatoo i zawsze pilem i to duzo i moim zdaniem nie ma problemu ale to jest moje zdanie
pozdrawiam
Temat alkoholu i narkotykow byl juz poruszany wystarczy poszukac i poczytac co do zarzywania to kazdy ma swoje zdanie jeden pije drugi pali i sie dziara co do tattoo z czasem ci to zejdzie nie masz sie czym niepokoic .