PDA

View Full Version : Czy chcę Tak ale co ???

markoz
07-11-2008, 00:14
Witam,

Mam 32 lata więc skoro nadal mnie kręcą tatuaże to chyba już świadoma decyzja, wiem że chcę tatuaż na plecach ale nie wiem co. Skoro mam ozdobić moje plecy na stałe to musi buć to nie powtażalny wzór ale przeglądałem multum wzorów i nic dla siebie nie znalazłem, poprostu nic nie znaczą. Nie mam dzieci więc imię w jezyku chińskim nie zrobię. Czaszki czy sztylety mnie nie kręcą a plastycznie nie jestem uzdolniony aby sobie sam narysować, więc nie wiem jak mam podejść do tematu. Więc proszę o chwilę prawdy

Pozdrawiam,

kika
07-11-2008, 13:04
wg, jeśli nie wiesz co byś chciał zrobić to zastanów sie nad tym czy yak naprawde chcesz go miec czy tylko podobają się Tobie tatuaże zdobiące innych ludzi...jednak jeśli jesteś pewny to nadal przeglądaj wzory do momentu aż znajdziesz taki, który w jakiś sposób do Ciebie przemawia albo zastanów się co jest dla Ciebie ważne w życiu, co ma dla Ciebie jakieś znaczenie i wartość...jeśli po tym nadal nie bedziesz wiedzieć co to może być to jedyna opcja, która mi sie nasuwa na myśl to przejdź się do jakiegoś dobrego studia, powiedz mniej więcej co to ma być (lub czego nie chcesz na 100% mieć na plecach) i może wtedy wspólnie coś wymyślicie.
zycze powodzenia, bo wiem jak ważną sprawą jest wybór wzoru;)

YvonneS
07-11-2008, 17:25
Na duzych powierzchniach, plecy, ramiona świetnie sprawdzają się japońskie tradycyjne tatuaże, są nie tylko piękne ale i mają w sobie coś czego szukasz czyli głębię i sens. Moze warto poszukać czegoś w tym stylu?

markoz
07-21-2008, 11:48
Dzięki za pomoc, mam nadzieję iż niedługo podzielę się z wami wspaniałym dziełem na plecach:)

Sadchild
08-29-2008, 16:44
albo oddaj skore w rece tatuazysty...jak tak zrobilem, efekt przerosl moje oczekiwania...
okreslilem mu tylko lekko co mnie interesuje, cos na zasadzie "skandynawia i wikingowie", a on stworzyl dzielo...:)

dawidEf
08-29-2008, 18:11
ja bym zrobil jak sadchild na twoim miejscu... poszedl bym do dobrego tatuazysty i powiedzial " wyzyj sie artystycznie" okreslajac wczesniej zainteresowania. no i jeszcze ewentualnie jak powiedziala YvonneS motywy yakuza - rewelacja jak dla mnie. mialem gdzies mnustwo roznych projekcikow japonskich na cale plecy itp wiec jak cos to daj znac moge przeslac. pozdro!

pontonss
09-17-2008, 16:35
Kolego miałem podobny problem szukałem czegoś przez rok i nic mi się nie podobało aż tu nagle jak grom z jasnego nieba ! Nie poddawaj się i nie rób nic co ci się od razu nie spodoba bo będziesz patrzył na to z niesmakiem ( choć może nie bo to plecy :)