View Full Version : czekam na opinie i ewentualne rady
poolfish
08-01-2009, 17:53
Moje pierwsze tatuaze robione w tym roku :) ale caly czas sie zastanawiam co moglbym z nimi jeszcze zrobic, moze jakies pomysly?
[img=http://img13.imageshack.us/img13/5465/tat2ihg.jpg] (http://img13.imageshack.us/i/tat2ihg.jpg/)
1grzesiu1
08-01-2009, 18:52
ten na przedramieniu taki w miare jeszcze a na ramieniu kiszka w sumie to oby 2 mi sie nie podobaja a chyba juz tam nic nie zdzialasz
pozdro
1 ok, 2 wcale jak dla mnie
xxkeiraxx
08-01-2009, 21:17
Na przedramieniu bardzo mi sie spodobał ale to ptaszysko tribalowe jest bleeeeeeeeee hihi
Edi_88_88
08-01-2009, 22:32
wiesz...tribal tribalem...te twoje sa dobrze wykonane,lecz moim zdaniem tego typu tatu..jest malo rozwojowy ,wiec wiele do niego nie wcisniesz,moze lekkie cienie konturujace calosc?takie na zewnatrz oczywiscie...............
poolfish
08-02-2009, 16:16
a moze jakis dodatkowy motyw do nr2 , myslalem tez zeby polaczyc jeden z drogim ( oba sa na tej samej rece ) =]
Z tribalami nie poszalejesz, bo nic tu nie pasuje poza nimi. Zrób sobie całą rękę w tribale.
poolfish
08-02-2009, 17:46
a myslisz, ze zrobienie duzego koloru na drogim reku to dobry pomysl skoro na jednym bylby tribal ?
Myślę, ze na drugim ramieniu mozesz robić kolor, trochę to dziwnie będzie wyglądało ale na pewno lepiej niż tradycyjne tribale w połączeniu z kolorem na jednej ręce.
A najlepiej kolor zrób w innym miejscu.
poolfish
08-02-2009, 17:57
jakie miejsce masz np na mysli? moze czesc plecow
Plecy lub udo, łydka, wszędzie tam gdzie nie będzie się "gryzło" z tymi tribalami.
A masz już jakiś konkretny pomysł co chcesz mieć w tym kolorze?
poolfish
08-02-2009, 18:15
konkretow puki co nie ma ale myslalem moze na tatuazem w chinskim/japonskim stylu no i bardziej oryginalnym niz tribal:P (nie mowie tu, ze mi sie juz nie podobaja) albo innaczej mowiac bardziej wyszukany
Jeżeli chcesz robić coś w japońskim stylu to rob na plecach, to duża przestrzeń i mozna wykombinować nawet na całych przepiękny tatuaż. Wówczas te tribale z ramienia będą dopełniały całości.
Z tymi trybalami możesz wszystko zrobić co praktycznie chcesz, na konwentach widziałem jak z takich wzorków robili mega tatuaże dodając kolorki i różne motywy i jest bzdurą że już nic nie pasuje najlepiej by było jak byś przeszedł do konkretnego studia i na pewno jakiś projekcik by ci przygotowali nawet jeżeli mniemasz własnego pomysłu co by to miało być.
Skoro się da to moze lepiej przerobić?
Racja, widziałam kiedyś takie "cosie" przerabiane na japoński tatuaż no ale wtedy te tribale już nie były takie widoczne.
poolfish
08-02-2009, 20:11
a moze dysponujecie jakimis linkami gdzie moglbym zobaczyc jak to wyglada? wybieram sie pod koniec miesiaca na drobne poprawki to i na pewno sie zapytam. Moze cos w rodzaju tatuazu gdzie tribal w pewnym momencie sie rozmywa wchodzac w kolor.
Jednak jest prawda, ze jak juz sie zrobi jeden to chce sie wiecej :D
Wiesz co, najlepiej jak się udasz do salonu i tak taki wzór tatuazysta bedzie ci musiał odpowiednio dopasować czy wpasować w to co jest i raczej zrobi to odręcznie.
poolfish
08-02-2009, 20:38
i chyba tak poczynie tylko to na pewno jeszcze chwile potrwa zanim zaczne robic dalej ale widze, ze na forum mozna smialo pytac o rade hehe.