PDA

View Full Version : Cześć!

YvonneS
07-03-2008, 20:19
Witam!
Fajne to forum ale coś mało piszących użytkowników.
:confused:
Mam dwa tatuaże, niedlugo planuję następne, w tym cover pierwszego, gdyż jest beznadziejny :( i kolczyk w pępku, tyle mojej modyfikacji na razie ale z czasem będzie tego więcej ;) Aktualnie szukam wzoru, a że do zdecydowanych osób nie należę to wcale nie jest mi łatwo znaleźć coś interesującego. Podobają mi się jednobarwne tatuaże, a zasadzie kolorowe też. Wszelkie wzory maori, polinezyjskie tribale, ale też japonskie motywy i koty.
No i mieszkam na zadupiu, gdzie takie modyfikacje kojarzą się jeszcze z marginesem i recydywą. Niestety!
Ale mimo wszystko nie jest najgorzej.
Pozdrawiam! ;)

Shtojer
07-03-2008, 21:56
Malo osob ze stalych bywalcow wiec postaraj sie to zmienic ;) Witamy serdecznie i mamy nadzieje ze tu zagoscisz na dluzej. I to nie tylko u Ciebie jest takie spoleczenstwo... Cala Polska dopiero sie przyzwyczaja do Naszej sztuki :)

YvonneS
07-03-2008, 22:07
Hej!

No tak, szkoda, ze osoba "zmodyfikowana" jak to określam ;) jest od razu szufladkowana. Ja np. ze względu na obecną pracę nie mogę pokazywać tatuaży, bo chyba by mnie wylali od razu.
Wydaje mi się ,ze to wynika w duzej czesci z niewiedzy i dziwnych skojarzeń, zwłaszcza w małych miasteczkach.
Ale np. moi znajomi mają widoczne tatuaże, tż też ma i nie chce więcej :rolleyes:
i jakoś udaje im się funkcjonowac w tej "normalności".
Poprzeglądam sobie forum i pewnie wstawię swój.