PDA

View Full Version : Cześć Forumowicze :]

MeHowek20
04-26-2009, 22:05
Siemka wszystkim :D.
Dołączyłem do was jako zalogowany już sporo wcześniej kiedy szukałem pomysłu, inspiracji i wszelkich informacji na temat tatuaży i na tym się skończyło... Ale dziś z dumą mogę do was dołączyć jako pełnoprawny uczestnik tego bardzo pomocnego forum, ponieważ od zeszłego piątku też (wreszcie) mam upragnioną dziarkę! :D. Bolało jak cholera :/ więc każdy kto mi powie że tatuowanie nie boli zostaje odrazu, bezlitośnie wyśmiany! :p. Zdecydowałem się na mój chiński odpowiednik znaku zodiaku - czyli smoka - ale nie chciałem żeby wyglądał jak przejechana walcem ozdoba choinkowa, więc wygląda bardziej naturalnie i żywo. Jest także bardziej realistyczny niż te wszystkie chińskie czy japońskie wymysły w scenerii chmur. Chciałem wplątać gdzieś między niego lub po bokach japońskie symbole miłości szczęścia pokoju i siły. Koncepcja się trochę zmieniła i zrezygnowałem z symboli (co nie znaczy ze tatuaz mi sie nie podoba) ale nie odpuszcze i w przyszłości będę chciał mieć te 4 symbole na lewym ramieniu. Dodatkowo bardzo ale to bardzo podobają mi się tribale tak więc jakby ktoś miał fajny pomysł jakby można to ze sobą zgrać, jestem otwarty na wszelkie propozycje :D. Tak więc witam wszystkich jeszcze raz :] i ciesze się że tu jestem, nie będę się powstrzymywał od pytań jak będzie potrzeba ;p. Pozdro

asix20
04-27-2009, 08:41
o wow ! szacun kolego ! boska dziarka :)

MeHowek20
04-27-2009, 14:57
dzięki bardzo :D

asix20
04-27-2009, 18:40
odezwij sie do mnie to moj mail asiunia02@o2.pl :D