PDA

View Full Version : Czas na zmiany

Shtojer
03-10-2009, 11:12
Wczoraj dowiedzialem sie od Roten'a ze portal zostal sprzedany i ma nowych wlascicieli... Dzisiaj mam dostac namiary na Adminow, wiec sproboje sie czegos dowiedziec :)

Wojtas
03-10-2009, 13:05
Hmmm Jestem ciekaw jakie to beda zmiany czekam tez z niecierpliwoscia na info pzdr:D

YvonneS
03-10-2009, 17:08
A może zamkną forum?

Shtojer
03-10-2009, 18:46
To jest akurat wykluczone :) Nie po to wykupywali by portal ;)

YvonneS
03-10-2009, 19:07
No wiesz, czasami można po prostu zmienić tematykę ;)

Wojtas
03-11-2009, 01:46
YvonneS a ty jak zawsze swoje he he bez urazy:D, badzmy dobrej mysli w koncu to forum troche istnieje sa ludzie ktorzy tu naprawde sie udzielaja i daja poczatek tym ktorzy nigdy nie mieli pojecia o tatuazach sadze ze nie zlikwiduja tej strony bo to sa wiadomo $ ale tu nam nie oto chodzi . My lubimy sztuke ktora mozna utrwalic na ciele i W gore serca za to Forum BIGGGG UUUPPPP :D:D:D (sorki za literowki nie chce sie he he)

YvonneS
03-12-2009, 11:11
I co, bedzie ten shout? bo mnie szlag trafi :mad:
Ale jestem wk...., już drugi raz gościu przełozył sesję tatuowania, nie wiem co myślec i moze lepiej szukać kogoś innego?
Mogę zrozumieć, ze ktos nie ma czasu ale po co się umawia?

Shtojer
03-14-2009, 14:06
heh dziwne podejscie do klienta ... no ale coz :)
A co do nowej Administracji to ciagle czekam na jakie kolwiek kontakty...

Shtojer
04-01-2009, 23:33
Dalej cisza... przepraszam Was najmocniej, ale to jest nie wynikajace z mojej winy...

Wojtas
04-02-2009, 01:14
Wiemy wiemy wiec czekamy he he pzdr...

roten
04-03-2009, 09:30
Witam wszystkich,

Jak juz wiadomo, serwis tatuaze.biz ma nowego wlasciciela, z tego co mi wiadomo trwaja prace zwiazane z przenoszeniem serwisu na inny serwer jak i szykuja sie zmiany, o ktorych narazie za duzo nie wiem ;) pozostaje nam czekac na nowego wlasiciela az wyda oficjalne postanownie.

pozdro.

YvonneS
04-03-2009, 11:01
Mam nadzieję, ze zostaniemy poinformowani o wyłączeniu forum podczas przenoszenia lub kiedy to nastąpi?

Wojtas
04-04-2009, 01:07
Tez mam taka nadzieje......

adminek
05-07-2009, 12:10
Witam Serdecznie,

Piszę w imieniu nowych właścicielu portalu tatuaze.biz. Jak pewnie zauważyliście, strona była przez ostatni czas przenoszona na nowy serwer, w wyniku czego szwankowała m.in. galeria zdjęć. Teraz wszystkie problemy wydają się być rozwiązane, a my zabieramy się za prace nad ulepszeniem portalu.

Przez pierwsze kilka miesięcy nie będzie widać żadnych efektów, ale docelowo chcemy przede wszystkim odświeżyć szatę graficzną całego serwisu. Ponadto planujemy zaprogramowanie wszystkiego od nowa, zachowując obecne funkcjonalności i zawartość portalu oraz forum. Chcemy dostosować tatuaze.biz do Waszych potrzeb, zoptymalizować przejrzystość strony i ściągnąć tutaj jak najwięcej ludzi zainteresowanych tematyką tatuaży.

Wszystkie Wasze sugestie będą mile widziane!

Pozdrawiam,
Nowy Adminek

YvonneS
05-07-2009, 13:08
Pierwsza uwaga - oddzielne logowanie do galerii, czy da się coś z tym zrobić?

Shtojer
05-08-2009, 00:24
Cos m sie wydaje ze cos ciezko by z tym bylo... Choc nie jestem informatykiem ale na wielu portalach takich jak ten czy muzyczne, graficzne itp zawsze bylo miedzy forum a glownym portalem oddzielne konta.

A tak na marginesie mogl bym wkoncu dostac jakies namiary na nowa administracje ?? :))
Mam cala maaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeee pytan...

adminek
05-08-2009, 09:57
Witam ponownie,

Dziękujemy za uwagi, prosimy o więcej!

Wszystko zapisujemy i będziemy nad propozycjami debatować.

Co do namiarów Shtojer - dostałem Twoje (chyba?) gg i napisałem wiadomość, ale odzewu nie było? Może masz zblokowaną możliwość otrzymywania wiadomości od nieznajomych =). Jakikolwiek był powód, wysyłam Ci PW z moimi namiarami.

1grzesiu1
05-09-2009, 17:27
Pierwsza uwaga - oddzielne logowanie do galerii, czy da się coś z tym zrobić?

no to sie z kolezanka zgodze dziwne jest to osobne logowanie

pozdro

Wojtas
05-11-2009, 23:03
wyszukiwarka google :D bo wiekszosc chyba nie zna takiej strony zadajac nam pytania he he