Majkel008
03-06-2009, 23:50
Witam mam do was pytanie co sądzicie o takim tatuażu jak w tym filmiku wykonał Chris Garver - Tim'owi Hendriksowi http://www.youtube.com/watch?v=BmC_nKT9ceQ
Chcę właśnie taki sobie zrobić w tym samym miejscu ( nie chodzi mi o idealne odwzorowanie po prostu coś na wzór ) , długo szukałem tatuażu który by symbolizował moją pasję do podróżowania, a ten jest niemal że idealny w dodatku siostra też ma gada wytatuowanego więc to będzie ciekawe.
Piszę z pytaniem do osób bardziej obeznanych w sztuce tatuażu niż ja :
1. Czy tak duży tatuaż będzie dobry jako 1 tatuaż?
2. Gdzie zrobić? (po najlepsze wykonanie jestem w stanie dojechać od każdego miasta w Polsce) a mieszkam w Wielkopolsce, jak będzie blisko to też nie szkodzi ;]
3. Ile mniej więcej kosztuje tak duży tatuaż?
4. Jak długo trwa jego wykonanie i czy można zrobić cały na raz?
5. Czy kaloryfer na brzuchu będzie przeszkadzać?
Chcę właśnie taki sobie zrobić w tym samym miejscu ( nie chodzi mi o idealne odwzorowanie po prostu coś na wzór ) , długo szukałem tatuażu który by symbolizował moją pasję do podróżowania, a ten jest niemal że idealny w dodatku siostra też ma gada wytatuowanego więc to będzie ciekawe.
Piszę z pytaniem do osób bardziej obeznanych w sztuce tatuażu niż ja :
1. Czy tak duży tatuaż będzie dobry jako 1 tatuaż?
2. Gdzie zrobić? (po najlepsze wykonanie jestem w stanie dojechać od każdego miasta w Polsce) a mieszkam w Wielkopolsce, jak będzie blisko to też nie szkodzi ;]
3. Ile mniej więcej kosztuje tak duży tatuaż?
4. Jak długo trwa jego wykonanie i czy można zrobić cały na raz?
5. Czy kaloryfer na brzuchu będzie przeszkadzać?