View Full Version : Co Z Moim Tatuażem ???
chyba coś nie tak z moim tatuażem-jak długo może utrzymywać się tusz na skórze ,bo mam w okolicy wzoru dziwną plamkę tuszu i nie wiem czy to z czasem zejdzie czy może tatuażysta zrobił coś nie tak (tatuaż mam 2tyg.)
To może być siniak ale mógłbyś wrzucić fotkę będzie można wtedy coś więcej powiedzieć....
Jak napisał poprzednik, zamieść foto. Przemywałeś tą plamę dokładnie?
Na krwiaka to nie wygląda na plamę raczej.
Moze to miało być takie cieniowanie tylko artysta coś źle zrobił?
dokładnie... może artysta coś spieprzył..?
Co Ci tu radzić ... to raczej artysta powinien się martwić jak to naprawić. Tak to wygląda jakby się z cieniowaniem zapędził, nie wiem jak cały wzór wygląda ale chyba ten cień powinien jeszcze kawałek się ciągnąć i dopiero niknąć przed zagięciem. Ta część jest pod spodem więc cień powinien raczej być tylko na tym foto widać że cień jest raz z jednej raz z drugiej strony albo ja coś nie tak widzę......
Jeśli to salon to raczej tatuażysta nie powie w zasadzie nie powinien. Sam powinien zaproponować Ci poprawienie i pamiętaj że to ty masz być zadowolony nie artysta idziesz pod igłę żeby być uszczęśliwionym a nie uszczęśliwiać innych.....
to mój 1-szy tatuaż więc wybrałem się do salonu , a tu takie coś....hmmm
Widocznie źle się do tego zabrałeś. Najpierw sprawdza się tatuażystę a każdy ma przeważnie jakieś portfolio. Możesz więc ocenić czy jego prace będą na odpowiednim poziomie do twoich oczekiwań.
Ale jeszcze wcześniej powinieneś luknąć na to forum :) :D
Ale nie martw się szczęście w nieszczęściu że ta plama nie wychodzi za kontur więc z poprawką nie powinno być problemu....
to sprawdzone studio działające już parę ładnych lat...
jak byście widzieli taką poprawkę? co było by najlepsze?
ja bym ten cień dociągnął tam w dół do końca, ale tak aby był coraz jaśniejszy... wyglądałoby lepiej niż ta plama... ale to raczej Twój tatuażysta powinien się martwić tym jak ten błąd naprawić...
No tak teraz widać lepiej na tym foto. To nie przypadkowa plama tylko cień od elementu wyżej. Trochę nie dociągnięty ale to chyba miał być cień w zamyśle tatuażysty. Miało wyglądać chyba tak: http://tattoos-designs.pl.tl/inne.htm
:)
dzięki stary, właśnie tak powinno to wyglądać :)
podoba mi się twój pomysł DZIĘKI !!! :)