PDA

View Full Version : Co sadzicie o pracach tego goscia??

Wojtas
02-13-2010, 14:02
http://www.tattooarek.pl/

Pinhead
02-13-2010, 14:15
1.Kolo zdecydowanie za wczesnie otworzyl studio.
2.Jak na osiedlowego dziargacza, ktory moze sie kiedys rozwinac to moze i nawet w miare.
3.Nie widzialem w galerii zadnego tatuaza, ktory by mi sie podobal.
4.Nikomu bym nie polecil wyboru tego studia.

dziarus
02-13-2010, 17:23
popieram kolegę brakuje mu warsztatu z zakresu rysunku jeśli się ktoś decyduje na studio to powinien iść na kurs rysunku nie rozumie tego inwestuje w sprzęt lokal i inne rzeczy a zapomina że pasowało by się trochę podszkolić w końcu to nie jest to samo co dziaranie na chacie
A tak na marginesie przyznaj się wojtas to ty ;)

Wojtas
02-16-2010, 19:21
He he Przyznaje sie bez bicia nie nie to nie ja pozatym ja nie dziaram i nigdy nie bede pytam co sadzicie o takim gosciu bo wielu u nas w miescie wlasnie robi sobie wszedzie reklame jest pare renomowanych salonow w Łodzi ale otwieraja sie wlasnie takie i chcialbym aby bylo to przestroga dla poczatkujacych ktorzy by chcieli miec tattoo ze to jest zly wybor......

Pinhead
02-16-2010, 20:21
Prawda wg. mnie wyglada tak, ze ludzie robiacy takie tatuaze musza byc bo jakos musza sie uczyc. Ale zeby odrazu studio otwierac to gruba przesada i chyba przerost ambicji. A rysunek to nie wszystko. Widzialem na wlasne oczy ludzi rysujacy mniej wiecej na takim poziomie jak "nasz" Boro z forum (czyli mniej wiecej ok) a kaleczyli ludzi jak malo kto i nijak mialo sie porownanie ich prac na kartce a na skorze.