View Full Version : Co sadzicie o pracach tego goscia??
http://www.tattooarek.pl/
1.Kolo zdecydowanie za wczesnie otworzyl studio.
2.Jak na osiedlowego dziargacza, ktory moze sie kiedys rozwinac to moze i nawet w miare.
3.Nie widzialem w galerii zadnego tatuaza, ktory by mi sie podobal.
4.Nikomu bym nie polecil wyboru tego studia.
popieram kolegę brakuje mu warsztatu z zakresu rysunku jeśli się ktoś decyduje na studio to powinien iść na kurs rysunku nie rozumie tego inwestuje w sprzęt lokal i inne rzeczy a zapomina że pasowało by się trochę podszkolić w końcu to nie jest to samo co dziaranie na chacie
A tak na marginesie przyznaj się wojtas to ty ;)
He he Przyznaje sie bez bicia nie nie to nie ja pozatym ja nie dziaram i nigdy nie bede pytam co sadzicie o takim gosciu bo wielu u nas w miescie wlasnie robi sobie wszedzie reklame jest pare renomowanych salonow w Łodzi ale otwieraja sie wlasnie takie i chcialbym aby bylo to przestroga dla poczatkujacych ktorzy by chcieli miec tattoo ze to jest zly wybor......
Prawda wg. mnie wyglada tak, ze ludzie robiacy takie tatuaze musza byc bo jakos musza sie uczyc. Ale zeby odrazu studio otwierac to gruba przesada i chyba przerost ambicji. A rysunek to nie wszystko. Widzialem na wlasne oczy ludzi rysujacy mniej wiecej na takim poziomie jak "nasz" Boro z forum (czyli mniej wiecej ok) a kaleczyli ludzi jak malo kto i nijak mialo sie porownanie ich prac na kartce a na skorze.