View Full Version : Co o tym sądzicie ?
Witam Wszystkich !!!
Mam 26 lat od 9 dni jestem tatusiem i z tej okazji chciałby zrobić sobie pierwszy tatuaż :-) Myślę o dacie napisanj rzymskimi literami na ręce a dokładniej na tricepsie wzdłuż reki tylko nie jestem zbyt dobrze zbudowany i nie wiem czy to mnie nie dyskfalifikuje ? Może cos mi podpowiecie ? czy osoba ze szczupłą ręką może sobie zrobić tatuaż w taki miejscu ??? - jak to oceniacie?
pozdrowionka :-)
Zapytam inaczej Ciebie... A dlaczego bys nie mogl zrobic ? Skora jak skora ;)
Heh no tak skóra to skóra tylko nie wiem czy na szczupłej ręce bedzie to fajnie wyglądało :)
1grzesiu1
12-20-2008, 23:37
to nie ma znaczenia moim zdaniem byle tato bylo duze nie rob malych dziar a jesli chodzi ci motyw dziecka twojego bo mowisz ze jestes ojcem to zajebisty motyw
pozdrawiam
Sama data nie będzie źle wyglądać na szczupłej ręce, co innego gdybyś chciał portret, wówczas lepiej go zrobić na klatce piersiowej lub plecach.
Ja bym na twoim miejscu zrobil portret na klatce i nad nim rzymskimi literami wytatuowal date urodzin. Same napisy do mnie nie przemawiaja, ale to jest tylko moje zdanie:)
Pozdro!
dropsikk
01-08-2009, 00:32
uwzglednijmy jeszcze jedna wazna rzecz ze tatuaz czasem potrafi optycznie pogrubic np ramie wiem bo moj ojciec sobie ostatnio zrobil na ramieniu demona i czaszki i powiem szczerze ze jego reka wyglada na wieksza niz przedtem:)
1grzesiu1
02-02-2009, 14:28
jak sie tak patrzy na nie wszystkie to naprawde ciezko sie zdecydowac mi sie najbardziej podoba 1 i ta w srodku
cena bardzo roznie placilem to zalezy tylko od goscia co dziara wiecej niz 200zl to napewno nie kosztuje ale nie wiem
pozdro
iskender
02-02-2009, 15:40
podobnie jak 1grzesiu1 stawiałbym na 1 moim zdaniem fajna trzcionka i pasuje do ręki ale to nie ja będe z nią chodził do końca życia więc dobrze zdecyduj pozdro:D
4,6 licząc poziomo.wariacje gotykowe mi się podobają choć oklepane.szusteczka też jest fajna.
1grzesiu1
02-02-2009, 20:28
to jest problem stary na ktorej rece:) najlepiej na oby dwoch lepiej by wygladalo;)
na jednej jeden napis a na drugiej drugi
pozdro