View Full Version : A co myslicie o moich cudeńkach...
Szczerze z głębi serca proszę ... krytyki się nie boje a i na przyszłość się przyda
Już widziałam na forum te tatuaże... Możliwe?
Nie podobają mi się, wygladają strasznie amatorsko, szczególnie ten wilk czy pies.
xxkeiraxx
06-30-2009, 11:24
Wilko pies mi sie wogle nie podoba , ma cos nie tak z morda jest za krótka za okrągła jak napisala poprzedniczka amatorska , do tego jak dla mnie za jasny ten tatoo.
Za to druga dziarka bardzo mi sie podoba trafila w moj gust z wzorem widac ze jeszcze swieza.
xxkeiraxx
06-30-2009, 11:32
aaa i zamiast tego zoltego oka w wilko-psie zrobila bym jasno niebieskie do tego rzucila mu biale cienie na siersc.
Powiem wam szczerze ze mi sie zawsze marzyl tattoo wilka nie wiem w ktorym miejscu ale wzor cos wlasnie w takim stylu by wilk wychodzil z ciala
http://images48.fotosik.pl/154/50574f48cd304de9.jpg (http://www.fotosik.pl)
o i o takie coś mi chodziło... dzięki. Co do pieso-wilka to morda sie wydaje krótka bo jest na załamaniu łydki na zdjęciu tak wyszła (albo ja mam problem z proporcjami :P).
No ale sam chciałem tak i w tym miejscu więc nie narzekam, a oko tez prawda sie mi średnio podoba i jeśli da rade to bym je przefarbował . to tyle wynurzeń i tłumaczeń.
Na pewno?
Dużo gorzej mieć tatuaż dokładnie spieprzony i uważać go za dzieło sztuki.
Niestety, na tym forum brakuje ładnych i dobrze zrobionych tatuaży.
xxkeiraxx
06-30-2009, 16:49
Zamiast przefarbowywac kup mu soczewki hihihi
A tak powaznie to faktycznie nie widzialm tu jeszcze nic takiego co zwalilo by mnie z nog wykonaniem i wzorem
gangbang
06-30-2009, 21:28
jato se dziwie zetatuatorsie zgodzil zrobic ten wzor w tym miejscu z tego wlasnie wzgledu ze gemba wilka zawija sie na okolo lydki i wyglada dziwnie.najwidoczniej taki spec .co do wzorow to nie mam jakis tam obiekcji twoj gust ale dawno nie widzialem na ty forum nic ambitnego to fakt.:cool:
gemba wilka zawija sie na okolo lydki i wyglada dziwnie.najwidoczniej taki spec .:
Znajomy zrobil sobie wilczy pysk na łopatce i powiem szczerze, że wygląda to bardzo dobrze, nie tak jak tutaj. To jest źle zrobione po prostu.
k4mil3kkrk
07-03-2009, 09:40
jeśli chodzi o moje zdanie, to ten wil jeszcze by obleciał, ratują go chyba tribal i cinie tribala :P ... a ten drugi świeży to w ogóle mi nie siadł jakoś :/
Ale to tylko moje zdanie i nie chodziło mi o to żeby tu kogo kolwiek obrazić :)
Ja się obrażony nie czuje. Szanuje wasze komentarze bo nie ma tam wulgaryzmów i jakiś osobistych wymówek. A czy się podoba czy nie to mniej ważne bo jak to każdy doskonale wie są gusta i guściki. Pozdrawiam i dzięki za komentarze.
Chyba źle zrozumiałeś, tutaj nie chodzi o to czy się wzór podoba czy nie, ale o to, ze wykonanie jest kiepskie, na takie coś naprawdę szkoda skóry.
Super Paweł
07-22-2009, 10:05
Mnie żadne z przedstawionych na zdjęciach nie przypadł do gustu.
Zarówno z wykonania jak i samego konceptu.
Nie żebym się jakoś wymądrzał ale gdybym to ja miał takie na sobie
to nie byłbym zadowolony.
to ja się tu dołączę i pokażę swój co by nie zaśmiecać nowym wątkiem :)
tak z ciekawości co powiecie
to na ręce masz ??
wzorek taki dziecięcy no ale kwestia gustu, dziarka miła dla oka :)
hmm.. ciekawe, kwestia gustu
xxkeiraxx
07-23-2009, 10:30
Nie no kuzwa potwory i spółka nie są dziecięce :P
Wreszcie jakis inny niz tribale , napisy , i kwiaty wzorek na tym forum.
Jestes kobieta ?
xxkeiraxx zależy jakie potwory i jak zrobione :)
hazara akurat jest dziewczyną i idealnie pasuje jej taki motyw, dziara też ładnie zrobiona :)
hazara akurat jest dziewczyną
A skąd wiesz?
Ale owszem jestem kobietą
Super Paweł
07-29-2009, 08:42
Nu, takie morskie klimaty. Szkoda że nie widnieje tam żadna piracka bandera.
Ogólnie tatuaż ciekawie wykonany, tak luźnie i nie typowo.