View Full Version : Co i jak?
Witam
Chciałbym zrobić sobie tatuaż, pierwszy;)
http://www.tatuaze.biz/files/images/tr.preview.jpg
Czy moglibyście mi doradzić jak na początku przygotować się do jego "gojenia" :rolleyes:
I gdzie on by najlepiej wyglądał, zastanawiałem się Łydka - lewa (strona zewnętrzna)
Czy moglibyście mi polecić jakieś dobre zakłady/miejsca w Białymstoku do robienia tatuaża? :confused:
iskender
02-17-2009, 22:26
przeglądnij forum najpierw co??
kolega wyżej ma racje na forum jest od h...tego tylko trzeba mieć chęci :D
Wydaje mi sie ze czolo to dobre miejsce..... Czytac czytac jeszcze raz czytac takie posty od razu powinny byc zamykane :mad:
Wydaje mi sie ze czolo to dobre miejsce..... Czytac czytac jeszcze raz czytac takie posty od razu powinny byc zamykane :mad:
Skoro taki mądry jesteś to se rób. Na czole możesz nawet se dupe wytatuować.
Jak nie masz nic do powiedzenia to wypad Flecie.
Panowie mają rację, wyszukiwarka nie gryzie a na forum jest pełno takich informacji.
Takie tribale dobrze wyglądają zarówno na łydce jak i na ramieniu. Twój wybór.
W jakich granicach kosztują Tribale? Wykonanie ich??:confused::rolleyes:
kristovs
02-18-2009, 19:03
jak dla mnie jesli juz tribal to tylko lydka, ramie lepiej zostawic na cos konkretnego;]
owego miasta nie znam wiec Ci nie pomoge ale poszukaj w odpowiednim dziale to chyba cos znajdziesz
a co do higieny i gojenia tatuazu...to bys siĘ kur*a wstydzil...
ale pomoge bo co;] szukaj_gojenie tatuazu, jak goic tatuaz ...
ps*kur*a ludzie nie oczekujcie ze jak juz sie zalogujecie i napiszecie tego pierwszego a jakze madrego posta bez zapoznania z forum ktos bedzie tracil czas zeby wam pisac na nowo calosc czy moze jeszcze linki podawal...:mad::cool:
EDIT: zes mnie wyprzedzil:D zalezy od humoru tatuatora:Djednemu powie z 300 drugiemu z 400 czy 500...musialbys sie w studiach popytac
Bardzo dużo poczytałem.
A na początku zalecacie używanie kremów czy maści??
Mogę np używać od początku "Alantan plus krem" ??:confused:
Milo ze wkoncu zerknalem do tego watku ;) Pan junior swoja checia do agresji zyskuje ostrzezenie slowne poki co, a Pan Wojtas ma racje - prosze przejzec najpierw forum zanim sie napisze nowy temat i kolejne kopie tematow beda zamykane
Junior nie ublizaj i nie zasmiecaj jak jakis problem zapraszam na priw a fleta to chyba miales nie raz miedzy nogami wiec zachowuj sie kultura to podstawa.