PDA

View Full Version : Co do tribala ?

qligowski
10-18-2009, 11:14
Witam ! Posiadam tribala na lewej rece od nadgarstka az po szyje ,z wiazku z tym ze druga reka jest blada :p chcialbym cos na nia wrzucic . Ale problem jest w tym ze nie chce miec chaosu na ciele a wiele osob takowy posiada ,i oto pytanie "CO WRZUCIC NA DRUGIE RAMIE ? Czy kolejny tribal bedzie pasowal ? Tylko nieco mniejszy tak powiedzmy od lokcia:D

YvonneS
10-18-2009, 11:28
Bedzie pasował jak również inne wzory, np. japońskie.

staradama
10-18-2009, 11:36
Witam ! Posiadam tribala na lewej rece od nadgarstka az po szyje
a mógłbyś wrzucić nam foto?

qligowski
10-18-2009, 11:43
niestety nie posaidam ani rowniez mozliwosci zrobienia go :cool:

Patriota
10-18-2009, 12:55
Ech dobijają mnie szczerze...tribale...takie se niby wzorki ale co kto lubi :).
Tak od łokcia w górę jak najbardziej będzię pasował, biochemika również byle nie zostały za jaskrawe kolory użyte.

YvonneS
10-18-2009, 13:08
Mnie z kolei "dobija" biomechanika. W naszym kraju bardzo popularna aż wręcz masowa.
Tribale na całym ręku widuje się na szczęście bardzo rzadko, z reguły występują jako element ozdobny ramienia a to niezbyt pięknie wygląda.

pajak914
10-18-2009, 14:36
Coś w tym jest co napisała moja przedmówczyni. Nie wiem czy to próba pogoni za "byciem cool" czy zbieg okoliczności, ale faktem jest, że większość wytatuowanych dziewczyn ma takie nie wiadomo co nad tyłkiem, albo obowiązkowa żmijka, kwiatek na kostce, albo inny elf czy delfinek na łopatce...:D. To samo można powiedzieć o facetach z sentencjami na przedramieniu, etc. Jednak o gustach się nie dyskutuje...:rolleyes::)

suchyeu
10-18-2009, 20:50
sentencje na przedramionach to juz co kto lubi lub tez imie corki,syna to juz indywidualna sprawa i kazdy nosi to co lubi, a biomechanika moze i jest oklepana ale tylko w niektorych regionach za to biogenetyke juz rzadziej sie spotyka a wyglada naprawde niezle, ja osobiscie mam polaczenie biogenetyki i biomechaniki na reku i naprawde spoko to wyglada.

a na druga reke to praktycznie wszystko bedzie ci pasowac