View Full Version : i co dalej...?
cześć. Ok 5 miesięcy temu zrobiłam sobie tatuaż na lędźwi. W sumie póki co to mam tylko kontur. Jednak jestem zaniepokojona jego wyglądem. W niektórych miejscach są braki tuszu a niektóre lekko sie rozlały. Chciałam go sobie teraz wypełnić ale usłyszałam opinię że lepiej nie wyepłniać tego tatuażu tylko zakryć go drugim. Nie wiem czy ten człowiek miał racje mowiąc że to sie nie nadaje do wypełnienia. Pomóżcie!
PS. Chciałam wstawić zdjęcie ale coś się nie chce zrobić.
Latwiej by bylo cos na ten temat powiedziec jak bys jednak wrzucil (a) ta fote pozatym jak masz braki w konturze to zwsze mozna go poprawic a nie odrazu zakrywac chyba ze naprawde jest to maly tatuaz i nie da sie z nim nic zrobic albo pogrubic kontur albo przy cieniowaniu sie to jakos pokryje pozdrawiam
evachj z tego co pamietam to masz tribala na ledzwi, i jezeli Ci zalezy na utrzymaniu tego wzoru, to owszem mozesz jak Wojtas powiedzial pogrubic minimalnie kontur i co tam juz dalej z nim chcesz robic ;) I jak tribal moze nie nadawac sie do wypelnienia ? To juz zalezy tylko i wylacznie od CIebie czy jednak chcesz cos innego, czy pozostac przy tym.
tak mam tribala. wrzucam. zdjęcie zebyście mogli cos wiecej o tym powiedziec. Mam nadzieje że dobrze to zrobilam ;p
http://emilkae.wrzuta.pl/obraz/AkhAcBxBoo/
mnie udało sie wejsc w zdjecie wiec mysle ze wam tez sie uda. Na tym zdjeciu widac jakby ten tatuaz byl potwornie krzywo zrobiony ale w rzeczywistosci nie jest az tak zle :) po prostu tak krzywo zdjecie zrobilam.
No nie jest to zaciekawy kontur pozatym brak symetrji troche w nim tak jak juz Shtojer powiedzial jesli chcesz pozostac przy tym wzorze to da sie go oczywiscie wypelnic ale polecam nie robic tego u tego samego tatuatora bo chyba on musi popracowac nad swoja technika pozdrawiam
Oj rzeczywiscie to nie wyglada ciekawie... To nie byl domowy grzebek ze struna i perełka w reku ? prostujac kontur w tym wypadku mozesz duzo kresek zlac w jednosc, poprzez male odstepy. Jedak proponuje cover. tylko i wylacznie
bylo to domowe dziaranie ale widzialam jego prace na zywych ludziach i nikomu tak nie spie*** tatuazu. Ale jak mi go robil to sie bardzo spieszyl i pewnie dlatego jest tyle niedokladnosci. czyli lepiej wybrac nowy wzor i zrobic cover...no pomysle o tym. Moze juz lepiej w salonie...tylko teraz kwestia jaki salon wybrac w lodzi. Gdzies zadalam juz to pytaie ale nie moge znalezc gdzie o to pytalam wiec mam nadzieje ze powiecie mi jeszcze raz. Ja slyszalam ze w Zool'u robia dobre tatoo ale nie wiem czy to prawda.
moze lepiej w salonie? w takim razie tylko i wyłącznie. Jestem zdania że trzeba sporo roboty, albo rozwagi żeby dziara ładnie wyglądała, a w przypadku poprawy to jest jeszcze trudniej... ja bym w życiu nie zaryzykowała drugi raz (za pierwszym też nie) takiej domowej robótki.
Nio miejmy nadzieję, że miejsce nad tyłeczkiem da się uratować ;)
jak coś zdecydujesz daj znać. Pozdro
Twoj tatuator naprawde sie spieszyl z tego co teraz naprawde piszesz chcialbym zobaczyc jego prawdziwe prace bo naprawde powinien pocwiczyc. pozatym jak lubisz tribale to tak jak juz bylo pisane cover troche wiekszy fikusny tribal( w zaleznosci jakie lubisz) bynajmniej ja nie znam salonow renomowanych w lodzi tak jak juz pisalem we wczesniejszych postach mam swojego prywatnego tatuatora ale nie powiem do salonu bym wskoczyl he he ale nie w LDZ takie moje zdanie (Przejdz pietryna pare salonow wpadnie w oko zawsze mozna sprawdzic i obcenic prace pozatym wiadomo jak wpasc do salonu to na pare sesji pozdrawiam
wiesz...teraz to sie troche martwie bo przeciez widzialam prace tego kolesia co mi robil tatuaz i to nie na zdjeciach tylko na zywych istotach i wg mnie spoko robi dziary wiec teraz troche sie boje oceniac czyjas prace bo moge sie tak samo pomylic. No nic postaram sie pogadac z roznymi ludzmi i wybrac dobry salon. Ale najpierw przejde sie do "mojego" tatuazysty i pokaze mu co zbroil. Dzieki za pomoc.
PS. a jakie masz miasto na mysli...bo mowisz ze w Łodzi nie.
przejzałam kilka stron z tatuazami i zastanawiam sie jaki wzor bedzi najlepszy zeby zakryc to co mam. Moze macie jakies pomysly?? jjak mozecie to wyslijcie mi pare fotek.
Jest tu wiele ludzi z roznych miast ktorzy sa tatuatorami i napewno ci doradza jakis dobry salon pozatym poczytaj na forum jest tam wiele ciekawych salonikow pozdrawiam
A propo wzoru popatrz w serwisie na glownej stronie moze dobierzesz jakiegos tribalka ktory zakryje te niechciane kontory pozdrawiam i zycze udanego wyboru
Duzo ludzi u takich grzebkow zwraca uwage na zdjecia to owszem, ale czy zdjecie jest na swierzym tatuarzy czy zagojonym to juz niestety nie :)
ale ja widzialam zagojone tatuaze na zywych ludziach! To moj kumpel robi tatoo i robil juz naszym znajomym tatuaze wiec naprawde to nie bylo tak ze poszlam do goscia nie wiedzac co robi, Mowie on sie akurat spiszyl jak to robil i dlatego to takie badziewie. wierzcie mi ze ma lepsze prace
a co do wzoru to bylam dzisiaj na tylu stronach ze zliczyc sie nie da...ale po1 za bardzo mi nic nie wpadlo w oko...a po2 to nie znam sie na tym i ciezko mi ocenic czy cos pokryje moj tatoo. poza tym myslalam o takich jakby skrzydlach...calkiem wypelnionych...widzialam na you tube taki wzorek u laski ale niegdzie nie ma zdjecia tego tatoo...a ona tam tanczy i nie za bardzo jest sie jak przyjzec.
PS. mniej wiecej o cos takiego mi chodzi...ale to tylko mnej wiecej http://pl.youtube.com/watch?v=UJv2dinnons&feature=related
Pokryc to na pewno pokryje o to sie nie musisz martwic tylko musisz znalezc odpowiedni wzor dla siebie i musi byc napewno troche wiekszy aby to zakryc a propo tribali i skrzydel to jest tego multum kwestia gustu i twojego wyboru to jest twoje cialo i nikt raczej nie znajdzie ci wzoru zycze powodzenia i udanego wyboru pozdrawiam
jeszcze raz dzieki. jak juz cos postanowie to dam znac ;p
no i juz po krzyku :) postanowilam ze jednak wypelnie ten tatuaz ktory mam. juz sie zagoil i mi sie podoba. bylam u tego samego kolesia. Stwierdzilam ze cover zrobie za jakies dwa latka jak juz mi sie znudzi ten wzor...a moze mi sie nie znudzi :) Pozdrawiam.