View Full Version : Chcę Tatuaż Ale... Prosze o Szybka Odpowiesz.
Mam 18 Lat i chcę sobie zrobic tatuaż i teraz tak.
chcę miej wiecej cos takiego http://forum.rymanow.com/index.php?topic=3567.0
i teraz tak bo cwicze na silowni cwicze dopiero 1 miech wiec zaczynam przygode z silka.
i chce zrobic ten tatoo na bicepsie tak jak ma ten gosc na zdjeciu . Wymiary Bica to 31 CM
i chce wiedziec czy jak zrobie tatoo i bende hcodzil na silownie to napewno mi urosnie miesien i cyz sie tatoo nei rozmaze?? i jakos nie porozciąga ?? i czy sie nie zdeformuje ??
i ile taki tatoo moze kosztowac??
Mam 18 Lat i chcę sobie zrobic tatuaż i teraz tak.
chcę miej wiecej cos takiego http://forum.rymanow.com/index.php?topic=3567.0
i teraz tak bo cwicze na silowni cwicze dopiero 1 miech wiec zaczynam przygode z silka.
i chce zrobic ten tatoo na bicepsie tak jak ma ten gosc na zdjeciu . Wymiary Bica to 31 CM
i chce wiedziec czy jak zrobie tatoo i bende hcodzil na silownie to napewno mi urosnie miesien i cyz sie tatoo nei rozmaze?? i jakos nie porozciąga ?? i czy sie nie zdeformuje ??
i ile taki tatoo moze kosztowac??
jesli chodzi o silownie to sam zamierzam zrobic tatuaz na cale obie rece i tez cwicze.Musisz pomyslec jak chcesz na ten silowni cwiczyc i czy brac jakies suplemnty (odzywki,kreatyna itp.) Jesli cwiczysz tylko aby uzyskac sile wszystko jest ok lecz jesli chcesz przybrac na masie miesni odradzal bym teraz tatuaz gdyz gdzy miesien rosnie rozciaga i tworzy sie tez skora wiec nieciekawie to potem wyglada.Oczywiscie jak troche bedziesz mial wieksze miesnie niz przed zrobieniem tat2 to nie bedzie znaku nawet lecz jesli masz 31 cm obwodu miesnia zrobisz tat2 i potem bedziesz mial 39cm to juz bedzie problem.Co do kosztow to nikt ci nie powie dokladnej ceny.Kazdy tatuator jest inny.Koles ktory robi to 5 lat wezmie od ciebie jakas sumke a koles co robi 15 lat wezmie 2 razy tyle. Musisz isc do studia i zapytac o cene wykonania tego wzoru.Polecam tez zapytac kolesia od tatuazu o silownie.Pozrawiam mam nadzieje ze pomoglem :p
na silowni cwicze na silę nie na rzebe i chce na jednen rence zrobic na prawej :) odradzacie mi czy moge robic swobodnie ? ;p ?
Najlepszym rozwiazaniem to poczekac, chyba ze preferujesz pozniejsze poprawki :)
na silowni cwicze na silę nie na rzebe i chce na jednen rence zrobic na prawej :) odradzacie mi czy moge robic swobodnie ? ;p ?
Jesli tylko cwiczysz to nie ma problemow.Wielu z ludzi ktorzy maja tat2 na ramieniu cwicza na silowni.Ale szczerze ja bym jeszcze poczekal. ;)
witam,
temat juz byl poruszany wystarczy poszukac. Zostala udzielona moim zdaniem wyczerpujaca odpowiedz na temat silowni i tatuazu. powtorze i zamkne ten temat!
A wiec, jesli nie bedzisz bral jakis koksow i twoja masa miesniowa bedzie naturalnie rosnac, nie bedzisz mial problemow z tatuazem, a jesli tak sie stanie to mozna zawsze go poprawic i chyba wszystko na ten temat! Jezeli masz jakies obawy to poprostu nie rob tatuazu - Tatuaz nie jest dla wszystkich...
pozdrawiam