View Full Version : Cena tatuazu.
Witam , mam pytanie. ile moze kosztowac zrobienie takeigo tatuazu? Miekszam na slasku.Mozecie polecic kogos dobrego?. okolice rybnika, katowic ;)
Link do dziarki : http://img36.yfrog.com/img36/9321/biomech20.jpg
Na slasku mieszkasz i nie wiesz do kogo isc:confused: Tofi prosze ja ciebie. Ile? Pytaj jego ile sobie policzy.
Tofi :) przekozak polecam
tyle wiem, ale bardziej chodzi mi o oreintacyjną cene, nie mam za bardzo czasu isc do salonu i sie spytac i dlatego na forum napisalem ;)
mad-clown
02-05-2010, 12:57
no proszę Cię... nie masz czasu iść do studia o cenę zapytać? a żeby iść do studia, żeby Ci dziarkę zrobili będziesz miał czas? ;> Takie trochę lipne wytłumaczenie lenistwa i pójścia na łatwiznę. Wróżek za wiele tutaj nie ma z tego co się orientuję, więc ceny Ci nie podadzą.
na dziarke bede musial wziasc wolne ,ale spoko, elo nie było tematu
Długo mnie tu nie było bo na Tattooarcie sobie zamieszkałem.
Tofi? A wiecie, że Tofi ma terminy półtora roku w przód? No właśnie. A co z Art-Line? Kompanem Tofiego - Enzem, czy Prykasem?
W Śląsku na prawdę jest w czym przebierać i tamtejszej sceny nie stanowi tylko Tofi.
Z tego co się orientuje 200 zł za godzinę bierze. ;]
pitrek681
02-18-2010, 08:02
mysle ze ten tatuaz nie koniecznie tofik musi robic wzorek nie jest za duzy poszukaj tylko jakiegos studia z renoma u siebie w miescie i popytaj u nich o cene swoja droga widze ze giger wciaz trendy
Tofi bedzie chyba najlpeszy lub Sauron w Rudzie SLaksiej. a Enzo razem z Tofim w jednym studio robia - Ink Ognito