PDA

View Full Version : Carpe Diem- pierwszy

Kaczy
01-15-2009, 15:58
Witam ;)
Robię swój pierwszy tatuaż, mam już umówiona wizytę, uzbierana kasę w skarbonce, decyzja przemyślana i w ogóle... i teraz tylko zostało do wybrania miejsce i czcionka xD Chce sobie wytatuować "Carpe Diem", Trzy miejsca sobie obrałem jak na razie(nadgarstek, przedramię, i na dole szyi), może jakieś inne propozycje? ;) I poszukuje jeszcze jakiejś fajnej czcionki(gotyk albo jakaś średniowieczna), jakby ktoś był tak miły i jakiś szablonik narysował z takim napisem to byłbym b. wdzięczny ;) Pozdrawiam ;D

YvonneS
01-15-2009, 16:55
Szyja fajne miejsce. Brzuch, plecy?

aga
01-15-2009, 17:09
Tu masz stronkę z różnymi czcionkami http://www.dafont.com/ może coś Ci wpadnie w oko

dropsikk
01-15-2009, 17:14
ja byl bym za przedramieniem fajnie to wyglada albo na tricepsie tak calkiem z tylu ze jak bys szedl to gosciu za toba by mogl to przeczytac od gory do dolu ale gotyk odrazu ci mowie ze odpada bo przestaje juz byc modny poprostu teraz bardziej wchodza w gre takie powywijane literki nie wiem jak to sie nazywa profesjonalnie:)

Kaczy
01-15-2009, 18:34
Dzięki Aga ;* Stronka naprawdę się przydała ;)

1grzesiu1
01-15-2009, 20:17
czcionka to zalezy co sie komu podoba
co do miejsca na szyji to bym sie "nie odwazyl" jak dla mnie przedramie lub wewnetrzna strona bicepsa ew triceps albo lydka
pozdrawiam

aga
01-15-2009, 23:24
NIe ma za co :) a co do miejsca to pamiętaj że to Twoje ciało i to Ty będziesz miał tę dziarkę przez całe życie, więc może warto by się zastanowić czego naprawdę chcesz, a nie co podoba się ludziom z forum, których nawet nie znasz
życzę powodzenia :)

YvonneS
01-16-2009, 09:26
NIe ma za co :) a co do miejsca to pamiętaj że to Twoje ciało i to Ty będziesz miał tę dziarkę przez całe życie, więc może warto by się zastanowić czego naprawdę chcesz, a nie co podoba się ludziom z forum, których nawet nie znasz
życzę powodzenia :)

Też zawsze to powtarzam.
Jednak czasami warto poznać czyjeś opinie ponieważ mogą być bardzo pomocne i wybrać tą opcję ktora nam najbardziej pasuje.
Tutaj nikt nikomu niczego nie nakazuje, jedynie proponuje a to spora różnica. :P

aga
01-18-2009, 10:41
Tutaj nikt nikomu niczego nie nakazuje, jedynie proponuje a to spora różnica. :P
niczego takiego nie powiedziałam :)

YvonneS
01-18-2009, 10:58
niczego takiego nie powiedziałam :)

Nie, to ja napisałam. :D

Kaczy
01-19-2009, 13:58
Hahaha xD No wiem wiem.... tylko tak po prostu chciałem usłyszeć innych sugestie, a nóż coś by mi się spodobało :D I zdecydowałem się ze robię minimalnie pod obojczykiem juz tak prawie na klacie ;)