PDA

View Full Version : Bydgoszcz - obiektywne opinie proszę

Damon
12-09-2008, 18:48
Chciałbym się dowiedzieć jaki salon polecacie w Bydgoszczy... niektórzy chwalą Yakuza, by inni mowili ze robi nieciekawie. Jest jeszcze Black Dragon i Demolka. Moze ktos mial stycznosc i powie mi co nie co. NIE SZUKAM opini typu SŁYSZAŁEM bla bla bla. Tylko rzeczowe opinie, najlepiej jak ktos mial stycznosc z danym studiem. Z góry dziękuję.

Edit: Chodzi o dosc skomplikowany wzor, przedstawiajacy postac i pewna otoczke niej!

siwyqs
01-14-2009, 23:35
Black dragon prowadzi P. Sławek, świetne dziarki, full profesjonalizm studio znajduje się na ul. Magdzińskiego 14, tel. 052 321 29 26

a jeśli chodzi o demolkę to http://www.demolkatat2.pl/

dropsikk
01-15-2009, 01:32
calkiem niezle dziara patrzac na jego galerie:)

fiii
06-07-2009, 19:38
Black dragon prowadzi P. Sławek, świetne dziarki, full profesjonalizm studio znajduje się na ul. Magdzińskiego 14, tel. 052 321 29 26[/url]

Taki profesjonalizm że łatwego wzoru nie umie przerysować i robi go źle. Jeżeli chodzi o mnie, odradzam przede wszystkim młodym ludziom w wieku 18 lat tam przychodzenia. Pan Sławek ma do takich `gówniarzy` podejście olewające i zbywające, no i przy okazji, jak mi, może spierniczyć komuś tatuaż. Myślałam ze idę do dobrego studia, zachęcona między innymi tutaj zamieszczoną opinią jak i paroma innymi, kasy nie żałowałam, ale jednak tatuaż jeden mi spieprzył. Jeżeli nie będzie chciał zwrócić mi pieniędzy za tatuaż, jego profesjonalizm zostanie obalony w Bydgoszczy.

A poza tym, chciałabym sie dopytać właśnie również o dobre studia, ponieważ możliwe że na poprawkę chciałabym pójść, wiec jakie studio polecacie?

pontonss
06-07-2009, 20:36
szczeże mówiąc patrząc na Galerie to ja nie wiem gdzie wy widzicie te dobre tatuażę demon itp zamiast straszyć śmieszą prosta kreska słabe cieniowanie, a Azja to wogóle się nie wypowiadam bo wystarczy zobaczyć i komentarz jest zbędny

Graal1977
06-08-2009, 09:24
Poświęć czas i udaj się nieopodal do Grudziądza do Pawła Wyrebiaka. Rewelacyjne tattoo, rewelacyjny koleś, prawdziwy artysta szczerze POLECAM. http://www.tattoo3rdeye.com/ majstersztyk w pracach. Pozdrawiam

pontonss
06-08-2009, 18:05
patrząc na galerie tego waszego speca z Bydgoszczy i na to 2 studio to nawet nie ma o czym gadać ten z Bydgoszczy to jakiś paprok to 2 studio świetne

pablitotat2
12-30-2010, 20:36
Od stycznia mój kolega otwiera nowe studio - AP STUDIO - WWW.TATTOONY.NET. Nareszcie będzie dobre studio w Bydgoszczy.

Beliall
04-18-2011, 00:10
Jeżeli chodzi o tatuaże w Bydgoszczy, polecam Scarlett-Studio. Jest strona z galerią prac: www.scarlett-studio.pl

Moniaaaaa
04-18-2011, 16:36
Potwierdzam - w Scarlett Studio mają profesjonalne podejście do klienta, atmosfera rodzinna, piękne tatuaże, mega pozytyw :)