PDA

View Full Version : Boli : /

Asimetria
12-14-2008, 00:51
Hej.
Proszę o szybką radę. : /
Jakieś 3-4 tygodnie temu poprawiałam swój już roczny tatuaż na karku. Od 2 tygodni mam na nim jedynie wyczuwalne krostki. Teraz tatuaż na dodatek swędzi i pobolewa tak, że boli mnie cała szyja. Przemywam go i dość często samruję alantanem ale stresuję się, że to coś poważnego.

Wojtas
12-14-2008, 22:31
Pamietaj jest to wrazliwe miejsce ale po takim czasie to nie powinno byc problemem wysypka po takim czasie moze byc oznaka zlej pielegnacji(depilacja karku jak taka mialo miejsce) ale mozliwe ze twoj tatuator mial nie sterylne narzedzia pracy poczekaj jakis czas na pewno minie wstaw photo a ocenimy jego prace pozdrooooooooooo przejdzie napewno...

wyso
12-15-2008, 10:38
3-4 tygodnie temu i boli? To na pewno nie jest normalne i na dodatek te krostki. Alantan- co za dożo to nie zdrowo może to być jakaś reakcja alergiczna ale boleć już nie powinno radził bym spotkać się z lekażem.

dropsikk
12-17-2008, 02:00
krostki czesto wyskakuja od przesadnego nawilzenia i jak je wycisniesz to boli ale tlyko przez chwile wiec nie wiem o co kaman tak jak kolega napisal wyzej radzil bym wybrac sie do lekarza...pzdr