View Full Version : blizna
adinnyswiat
10-30-2007, 22:56
witam, chciałabym zrobić sobie tatuaż, mały na kostce, tylko mam pytanie, mam tam blizne, nie jest głęboka, skóra na kostce jest cienka. czy mogę zrobić na niej tatuaż? czy jest prawdopodobieństwo że np. farba się "rozjedzie" albo coś takiego? Proszę bardzo o radę, specjalnie myślę nad tatuażem w tym miejscu żeby zakryć tę bliznę, ale też chciałabym żeby tatuaż był ładny, to ma być napis, tak żeby był czytelny. Jakie są przeciwwskazania robienia tatuażu na bliznach? Może jest to ogólnie oczywiste, ale ja się kompletnie na tym nie znam no:P z góry dzieki za odp;]
witam
Mysle ze nie bedzie problemu, z blizna i olejkiem, ale niech sie wypowie ktos kto juz ma taki tatuaz , badz osoba wykonujaca.
pozdro.
hatecore
10-31-2007, 09:16
to jest stara blizna nie ma zadnych przeciwskazan do tatuowanie w tym miejscu, doswiadczony tatuator , zrobi dobrze tatuaz na takiej skórze
blizne zawsze mozna wkomponowac tak ze jej nie widac;)
adinnyswiat
10-31-2007, 12:44
dzięki za odpowiedzi :) tak, to stara blizna, mam ją chyba z 19 lat już ;) więc chyba nie powinno być problemu? tylko teraz znaleźć doświadczonego tatuatora ;) jest ktoś z katowic albo okolic kto może kogoś polecić? :D
tony2486
11-02-2007, 07:22
to jest właśnie plus tatuaży że zakrywają niedoskonałości:) skóry
0ja sie tatułowalem w DG w Alienie sa tam spoko kolesie co tatuluja i mi przerobili z takiego malo ciekawego wzorku w coś naprawdę jak dla mnie zajebistego a najważniejsze ze dużo kasy az za to nie biorą :):)
hatecore
11-12-2007, 09:48
gazetki dla ludzi kochajacych tatuaze TATTOO FEST jes reportaz o tym studio , jest wywyaid z nimi i djecia ze studia i ich pracy , studio na przyzwoitym poziomie, p[olecam
adinnyswiat
11-12-2007, 21:09
ok, ale gdzie to jest? :cool:
tony2486
11-13-2007, 07:17
pewnie daleko. Może ktoś zna ich stronę www
hatecore
11-13-2007, 09:30
nazywa się Alien i tu jest link do ich stronki:
http://www.tattooalien-pl.com/mapka.html
ale fajnie......trzeba by sie tam przejechac:)
tony2486
11-14-2007, 07:42
Niezła strona pewnie salon też niczego sobie ale kurcze daleko z 3-miasta ciągną do dąbrowy górniczej :(
hatecore
11-14-2007, 15:05
jezdzę sie dziarac do stolycy w jedną strone mam 350 km to duzo? kiedyś jezdziałem do łodzi, pabianic , włąsnie w poniedziałęk lece na pierwsza sesję nowego projektu dokładniej cover up lewwego ramienia którez wytatuowałem sobie z dobre 10 lat tremu i teraz musze to pokryć czym nowym