View Full Version : Black Death Wrocław
Witam wszystkich
jestem nowa ;) i proszę o pomoc. czy ktoś z Was zna to studio??? znajduję się na świdnickiej. w sumie było to pierwsze do którego weszłam i jakoś ,,wzbudziło moje zaufanie" tylko że nie zauważyłam żadnej opinii o nich na forum. czytałam o tym w pałacyku i na kotlarskiej-jeszcze tam nie byłam, ale może się przejdę
w każdym razie jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z black death proszę o info. pozdrawiam
ania
witam. Opisze krótko swoją przygodę z tym studio, bo długo by pisać o szczegółach. W marcu wybrałem sie do studia żeby zrobić cover, tatuować zaczął Alex- u niego byłem 5 razy i nie skończył, bo zwinął się i do tej pory nie pojawił. Więc kończyć miał Miaras- u niego byłem 2 razy i też nie skończył, ponieważ wiecznie nie miał czasu. Po 4 miesiącach chodzenia z rozbabraną i troche bolącą ręką postanowiłem juz nie odwiedzać tego miejsca. W końcu skończyłem swój upragniony tatuaż na Kościuszki, gość dokończył i poprawił kilka rzeczy; chyba był to Ricardo. Także polecam Skullmaster.
szlajsik3
07-28-2009, 15:08
W końcu skończyłem swój upragniony tatuaż na Kościuszki, gość dokończył i poprawił kilka rzeczy; chyba był to Ricardo. Także polecam Skullmaster.
Ja osobiście jakies 4 miesiąde temu robiłam swój pierwszy tatuaż :D i wybrałam właśnie SKULLMASTER obsługa fachowa, zaprojektowali mi to co chciałam, konkretnie byłam u Folgina :o bo jest ich tam dwóch drugi to Ricardo. Jestem MEGA zadowolona i polecam niesamowicie!!!!!!!
szubrawca
08-12-2009, 11:38
Witam .mam pytanko zn ktos te studio we Wroclawiu i jakie macie o nim zdanie ?
http://www.cleanfun.pl/kontakt.html
szubrawca
pontonss
08-12-2009, 13:35
Jesli chodzi o galerie to prace wybitne, kolor szczególnie
szubrawca
08-14-2009, 23:50
A znawcy tematu jakie studio we Wroclawiu moga polecic ?
studioblackdeath
03-12-2010, 15:39
Zapraszam na nową strone studia z aktualnym squadem :) Poprawki po wczesniejszych tatuatorach wykonujemy bezpłatnie bez zwlekania :)
www.blackdeath.pl :eek:
polecam cleanfun rzyfc jeździł po całej europie i tattuował (min. studio 13) bardzo ambitny i rzetelny, wystarczy zobaczyć galerie i prace autorskie.
co do black death tam chyba pracuje też Irkowy (Irek Kowalski jak się nie mylę, do tej samej szkoły chodził co ja teraz) z tego co wiem robią też tam dobrą robotę.
patrzac na prace i podejscie do klienta(z tego co pisza) to jest juz wszystko ok z nimi, irkowy robi bardzo dobra robote a ten drugi kolo tez daje rade
ja Irka od dłuższego czasu obserwuje i On naprawdę daje radę, jak ktoś zechce u Niego się dziabać na bank się nie zawiedzie!!:)
pitrek681
03-13-2010, 07:46
poklon dla wroclawa preznie sie rozwija a i prace piekne
szubrawca
03-14-2010, 20:24
chcemy widziec prace prace !!!
perrel77
07-30-2010, 18:21
Witam. Minął właśnie tydzień od zrobienia tatuażu przez Irka. Jestem zadowolony - praca ekstra - żadnych problemów przed, w trakcie ani po :) Naprawdę polecam! Kontakt dobry - ustalenie terminu itd... Jak będę miał jak i za zgodą Irka wrzucę fotkę.
Poco ci zgoda. Przeciez to Twoje jest.
owieczka33
07-31-2010, 00:54
Wrzucaj fotę nie gadaj, to Twoje ciało i Twój tattoo!
studioblackdeath
08-05-2010, 13:18
Zgody faktycznie nie potrzebujesz,chcesz to podeśle Ci zdjęcie tego co miałeś przed ;)
Pozdro Irkowy ,do nastepnego:p
w CleanFun robilam dziarke 2 lata temu i nadal wyglada swietnie:) a w Blackdeath robilam wczoraj i rowniez jestem mega zadowolona Irkowy forever jest swietny dziekuje:*
Reklame prosilibysmy poprzec zdjeciami. Pozdrawiam
to macie moje malenstwa :P
forever w Black Death kilka dni temu i gwiazdka 2 lata temu z CleanFun :)
Szczeze to nie jest to zadna reklama. Niestety prawie zadnych umiejetnosci tatuazysty nie pokazuje oprocz tego, ze proste linie robi.
Predzej mozna sugerowac sie http://www.blackdeath.pl/galerie.htm
Moje doświadczeń z Black Death i Irkowym nie wspominam zbyt dobrze. Koleś robił mi triballa na ramieniu, który wyglądał fatalnie, tusz wyblakły, rozlany (przerwy pomiędzy kolejnymi elementami tatuażu zrobił tak małe, że rozlany tusz całkiem je zakrył), liczne prześwity i nierówności. Poprawka niewiele pomogła, gdzie były prześwity wcześniej tam dalej zostały a tusz nadal był wyblakły (ZALECENIA TATUATORA BYŁY PRZESTRZEGANE W 100%!!!!!!!). Bałem się kolejny raz robić u niego poprawkę i po pomoc udałem się do innego studia, gdzie skasowali mnie 2 razy tyle co w Black Death ale przynajmniej nie wstydzę się teraz zdjąć koszulki na wakacjach. Szkoda moich nerwów i pieniędzy wyrzuconych w błoto...
... ale to jest tylko moja przygoda z Black Death Tatoo, może miałem pecha...
Pozdrawiam.
kara7817
04-12-2011, 23:04
:p Ok miesiąc temu byłysmy z przyjaciółką na terminie u Irkowego,dziś dziarki są już zagojone dawno,wyglądają ślicznie i polecam go każdemu
ps.Fajny klimacik tam mają , nie da sie z nimi nudzić :P