PDA

View Full Version : Biotatuaż

owenidas
08-04-2008, 19:39
Witam,
Chciałbym zrobic sobie niewielki tatuaz na nodze, lub w dolnych czesciach plecow. Ile wynosilby taki "zabieg" metoda biotatuazu?

Shtojer
08-04-2008, 20:33
Niestety nie moge Ci odpowiedziec na to pytanie, gdyz sam ich nie wykonuje, ale naprawde odradzam robienia czegos takiego... Nie masz 100% pewnosci ze wszystko zniknie bez sladu... Znam przypadki ze kolor miejscami wyszedl calkowiscie, ale zostawiajac plamy (ki) Pozniej jedynie zostaje Ci wykonanie trwalego tatuazu na pozostalosciach. Jezeli nie jestes pewny co do tatuazu, zrob sobie z henny

owenidas
08-05-2008, 08:01
Szkoda, ze tatuaz z henny trzyma tak krotko... Tylko teraz pytanie, kto mi taki tatuaz z henny wykona... ;p

Pabiełek
08-05-2008, 11:11
Przyjedź do Trójmiasta:) Np w Gdyni przy Skwerze Kościuszki młode dziewczynki robią tatuaże z henny;]

Shtojer
08-05-2008, 16:49
Z henny moze Ci zrobic kazdy :P Chocby matka czy sasiad :) do tego nie trzeba juz zawodowca xD

owenidas
08-05-2008, 19:52
Jak musialbym to wykonac? Chce wytatulowac sobie swoj wroz, tzn pewien herb. Z tego co wiem, to przy zakupie henny, sa juz jakieg gotowe wzory...

Shtojer
08-05-2008, 21:01
to sie naklada na skore, iles tam czeka i włala :P Ja nie wykonywalem tego, nie wykonuje i nie bede wiec szczegolow Ci nie zdradze. Poszukaj na google

YvonneS
08-06-2008, 10:38
Można nabyć taką hennę do ciała przeznaczoną do wykonywania takich ozdób.
Jeżeli posiadasz zdolności artystyczne to możesz sobie to wykonać sam w domu albo poprosić kogoś znajomego zeby ci zrobił. W salonie kosmetycznym kosztuje to trochę drożej.
Absloutnie odradzam robienie wzorków zwykłą henną za kilka zł takie coś zmywa się bardzo szybko.

Axell
09-05-2008, 09:39
a jak dlugo utrzymuje sie taki tatuaz z henny? i gdzie ja mozna kupic ew jakis link lub jej cena chociaz.

z gory dzieki

Wojtas
09-05-2008, 14:13
Zalezy to gdzie bedziesz miala ten tatuaz z henny i jaki bedzie on duzy pozatym to jest taki proszek rozrabiany z woda badz woda utleniona i nakladany na skore trwalosc takiego tatuazu nie jest zbyt dlugo okolo 1 mc pozniej to schodzi wiadomo jak bedziesz myc to czesto to szybciej zejdzie a co do henny podejrzewam ze mozesz kupic to u kazdej kosmetyczki koszta nie sa duze jakies groszowe sprawy. Ale ja i tak wole igielki:D