PDA

View Full Version : Bepanthen vs Alantan Plus

damian134
10-10-2010, 21:24
Witam.
Na prawie każdym forum dotyczącym tatuażu jest mnóstwo opinii o jednym jak i o drugim specyfiku. Nie ma jednak nigdzie JEDNOZNACZNEJ odpowiedzi na pytanie która lepsza.. :)
(nie jestem na nic uczulony,nie mam rozstępów ani złamanej nogi) więc która będzie dla mnie lepsza ? :)

pajak914
10-10-2010, 22:03
Obydwie są ok, każda ma w cholerę witamin, etc. Jedni wolą to a drudzy tamto. Sam podejmij decyzję, ewentualnie zapytaj w salonie. Pzdr

marcinjaworsky
10-11-2010, 09:51
nie wiem do końca czym ejst to uwarunkowane ,ale spotkałem się już dwukrotnie z sytuacją w której osoba posiadająca świerzy tatuaż zmieniała stoswany specyfik. Gdyż nie działał tak efektywnie i slutecznie jak miał działać , przez co okres gojenia się wydłużał. Po zmianie ( mówimy tu o tych dwóch maściach) na inną twierdziła że nastąpiła znaczna poprawa. Ile w tym realnej poprawy a ile złudzeń ...nie mam pojęcia.

YvonneS
10-11-2010, 09:51
Znowu?
Temat był poruszany na forum już setki razy więc proponuję poszukać i poczytać.

damian134
10-11-2010, 10:07
Znowu?
Temat był poruszany na forum już setki razy więc proponuję poszukać i poczytać.

owszem,był,ale nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie:która maść jest bardziej skuteczna.

jeśli chodzi o cenę to alantan jest tańszy,ale to nie zawsze musi oznaczać że gorszy..

YvonneS
10-11-2010, 10:24
Alantan to badziewie dla tych co im szkoda paru zeta więcej dołożyć na bepanthen.

Proponuję jednak poczytać wczesniejsze tematy.
tak jak pani iwonka pisze byly tematy tego typu ni ma sensu pisac po raz setny o tym samym