PDA

View Full Version : bardzo proszę o opinie to mój 1 tatuaż

karol_ek
07-11-2008, 12:19
witam serdecznie, 2 dni temu podjąłem decyzję zrobienia sobie w końcu upragnionego tatuażu, który przykrył serduszko wykonane nad kostką :).

http://img58.imageshack.us/img58/9799/tatuaxl0.jpg

mam pytanie dla profesionalistów, czy cień na tym tatuażu pod jaszczurką jest dobrze zrobiony? bo coś mi się wydaje, że nie. moim zdaniem jest za ciemny, można coś z tym zrobić? poprawić np. białym tuszem itp?
z góry dziękuję za porady i opinie. pozdrawiam serdecznie

Shtojer
07-11-2008, 17:24
Z cieniem rzeczywiscie jest cos nie tak, ale nie chodzi mi o odcien... Ktos wykonal to tak jakby jaszczurka wisiala nad skórą, a nie stala na niej... I pod prawa gorna lapa cien jest odwrotnie do innych...

karol_ek
07-11-2008, 17:35
no też o tym myslałem. da się coś z tym zrobić? poprawić białym lub jakoś? macie jakieś pomysły? bo sama jaszczurka mi się podoba, ale ten cień mnie dobija.

Shtojer
07-11-2008, 17:44
"Cos" sie zawsze da zrobic... Moze puscic pod nim gałązkę ? zalezy co Ci spasuje, bo samo rozjasnienie tego to sam nie jestem przekonany... Mozesz sprobowac tym bialy ale do niego nie miej 100%-owej pewnosci ;)

karol_ek
07-11-2008, 18:03
gałązka raczej odpada. a da się czymś to usunąć? chodzi oczywiście o sam cień. słyszałem coś kiedyś o kwasku cytrynowym.

Shtojer
07-11-2008, 19:23
Tym sobie wiecej blizn narobisz niz tatuazu :D Moim zdaniem powinnes isc do tego goscia co CI zrobil, za przeproszeniem powinnes go zjebac jak psa i niech teraz sie bawi za darmo

karol_ek
07-11-2008, 20:58
no coś trzeba z tym zrobić. ja cały czas myślę o białym tuszu, rozcieńczyć go maksymalnie, może by zakrył ten cień, a samego białego nie było by tak widać.

Shtojer
07-11-2008, 22:27
Zalezy od techniki... Niektorzy go klada ledwo widocznie a inni w czystej bieli dobrze widocznej...