View Full Version : bany na forum
pajak914
10-23-2011, 23:55
forum tematyczne.. tematy sa rozne i rozniste .. sa pytania i odpowiedzi ..
nikt nie rozmawia o skarpetkach w odpowiedzi na temat "luszczenia sie skory",czy "przebijania dupy" ..
Naprawdę nie widzisz wariacji tej sytuacji, że na swoje 450 postów na forum o tatuażu to na temat samego tatuażu napisałaś max. 50 z nich???
te osoby ( a napewno masz na mysli przede wszystkim MNIE ) maja cos do powiedzienia .. troche glupot nikomu nie zaszkodzilo jeszcze ( procz Ciebie jak widze ) ..
No właśnie widzę w ostatnich 40 postach ile cennego masz do przekazania ludzkości. Same rodzynki wręcz bym rzekł.
Nieważne, chcę jedynie dodać, że nie szkodzi mi to wcale, jedynie zwróciłem uwagę na pewną tendencję. Jednak mogłem się spodziewać takiego odezwu, moja wina.
A ja a o mnie napiszcie jaki mam bilans bzdury a cos o tatuazach ?
Pisze nie logicznke bez skladni hyde park wszystko o wszystkim
jakiego odzewu ?
przeciez napisalam,ze masz racje .. i ze troche glupot nikomu nie zaszkodzilo ..
pouczajac mnie jaka to jestem nierozgarnieta i nienormalna sam zasmiecasz watek..
nie bede sie z Toba uzerac bo nie ma o co,nie ma powodow ku temu ,prawda?..
Nie ma co sie puszyc .. to tylko dla zabicia czasu .
pajak914
10-24-2011, 00:10
Nikogo nie nazwałem nierozgarniętym, etc. Jedynie sytuację uznałem za nienormalną. Zresztą nie wchodzę głębiej w temat, masz średnią 14 postów dziennie - nie chcę Ci jej zawyżyć:D.
Naprawdę nie widzisz wariacji tej sytuacji, że na swoje 450 postów na forum o tatuażu to na temat samego tatuażu napisałaś max. 50 z nich???
.
liczenie ile postow mam na temat jest normalne Twoim zdaniem ?
wyrzuc mnie z forum skoro tak przeszkadza Ci moja osoba,czy posty ..
dziekuje za uwage
nikt cie z forum nie wyrzuci ale celna uwaga kolegi pajak odnosnie twoich postow jak by nie bylo to nie jest czat tylko forum tematyczne 7 dni ban
Mnie o wiele bardziej drażni dziwna i zupełnie niezrozumiała maniera pisania dużymi literami w zdaniach. Nie wiem o co w tym chodzi i jaki jest cel takiego pisania bo oryginalnie wcale nie jest za to gorzej infantylnie niż na hyde parku czy jakimś forum dla zblazowanych nastolatek.
Proponuję zbanować tez użytkowników którzy stosują takie i inne metody a nie osoby które lubią rozmawiać pisząc poprawnie po polsku.
Bądźmy sprawiedliwi, wielu z nas zasłużyło na czasowego bana a nie tylko Lubiana, która nikomu krzywdy nie robi ale również inne osoby zaśmiecające forum kolejnymi postami typu "czy goi się prawidłowo" itp.
Przyłączam się do YvonneS jeśli chodzi o język polski. Niektórych osób na tym forum nie da się czytać bo aż głowa boli od głupoty i braku elokwencji...
Może nie mnie to oceniać ale zdaje się że Lubiana nie złamała regulaminu, za to Ty Grzesiu robisz to nagminnie w niemal każdej swojej wypowiedzi. Tak tylko zwracam uwagę że to śmieszne że jej dałeś bana. Zdaje się się też że to Ty założyłeś temat pt. Bzdury-ambitnie i rzeczywiście na temat tattoo :p
Jak nie chcecie żeby ludzie sobie nabijali ilość postów to zlikwidujcie hyde park.
Moim zdaniem forum to nie tylko gadanie o tat ale też i społeczność więc każdy może z każdym pogadać na każdy temat bo to co nas łączy to miłość do tatuaży. Zdaje się też że za dużą ilość postów nie ma żadnej nagrody więc o co się tak spinacie?
Przepraszam Iwonko za niepoprwną Polszczyznę oraz za brak polskich litr czasami ale nieraz mam dostęp z czyjegoś komputera i niebęde komuś grzebał i zmieniał opcje klawiatury.
Serdecznie Przepraszam :)
Odbanujcie Lubianą
O czym ty mówisz człowieku? Wystarczy poprawić a nie robić jakieś idiotyzmy.
Prośbę o odbanowanie Lubiany skieruj do Grzesia gdyż to jego decyzja i nikt nie będzie tego kwestionował. Sam dał bana i sam go zniesie.
O słuszności tej decyzji już się wypowiedziałam.
BTW, poproszę Grzesia o zbanowanie ciebie o ile nie zaczniesz pisać normalnie. Uwierz mi, da się a skoro bany lecą za nabijanie postów to i tobie też się nalezy i to od dawna, poza tym Lubiana dostała tego bana przez dyskusję z tobą.
Za 5 dni Lubiana zostanie od banowana chyba że Grzesiu zrobi to wcześniej bo to jego decyzja . Kolego Church popraw pisownie bo mnie też zaczyna to powoli drażnić i bez ciśnień w postach jak ktoś ma problem niech piszę i wyjaśnia sprawy na PW. :D
ciekawe tez jestem za banowaniem osob piszacych glupoty efektem bedzie czystsze forum i przyjemniej bedzie sie je przegladac bo nie bedzie nasmiecone nic nie znaczacymi postami :)
"Oko za oko a świat będzie ślepy". Jeśliby tak każdego banować za każdy wybryk, to Ty też powinieneś teraz dostać za brak polskich znaków. Forum nie tylko będzie wtedy czystsze ale po prostu puste bo każdy tu sobie zasłużył na bana gdyby tak się każdej głupoty czepiać.
PS Alt Ci nie działa czy to za duży wysiłek pisać poprawnie i tak żeby samemu być "schludniejszym"? Jeśli tak bardzo chcecie, żeby się coś zmieniło na forum, to proponuję żeby każdy zaczął od siebie.
Już to widzę.
To tak jak w zyciu, mało kto zaczyna od siebie świat naprawiać za to chętnie "naprawia" innych.
Myślę, że paru osobom które przeginały na forum nawet bardziej, np. ja, również ban się należał jednak wydaje mi się, ze teraz to całkiem inne forum niż rok temu, ludzie którzy zostali i piszą w miarę regularnie, nie piszą bzdur zmienili kierunek rozwoju tej strony i to chyba dobrze.
Pewnie że dobrze ale jeśli ktoś kto stworzył temat "bzdury", pisze prostackie teksty i nie zna poprawnej polszczyzny, jest adminem i daje bana za czterysta postów na poziomie (w dodatku na temat, wbrew temu co pisze, bo były pisane w hyde park'u), to coś tu jest nie halo!
Obłuda a wszystko marność nad marnościami.
Nie zapominaj, że też dołożyłeś swoje.
Dajcie już spokój z tymi gówniarskimi sprzeczkami. Lubiana ma bana (hehe) i już, za parę dni wróci jeśli zechce i przestanie czatować na forum, jeśli nie przestanie to też git. Myślę, że w całym tym zamieszaniu zapominacie o ważnej rzeczy, mianowicie: posługujemy się tu przekazem internetowym, który zasadniczo różni się od np. papierowej korespondencji- rządzi się własnymi prawami a właściwie bezprawiem... Mnie kompletnie nie przeszkadza brak polskich znaków, interpunkcji i poprawności gramatycznej czy ortograficznej, zaznaczam jednak, że nie przeszkadza mi to tylko w necie. Ja np. na własne potrzeby ukułem "interpunkcję forumową" piszę dokładnie tak jakbym to powiedział na żywo, stad chaos i brak poprawności w moich postach. I rozluźnijcie wreszcie zwieracze chłopcy i dziewczęta, nie macie na głowie większych problemów niż forum? Jak będziecie się tak spinać pierdołami to ani chybi- żyłka pierdolnie i nici z dziarania. :)
Aha: proponuję niektórym być obiektywnym w swym opierdalaniu bliźniego, jak opierdalać to wszystkich równo za takie same "przewinienia'...
1grzesiu1
10-26-2011, 19:49
Pewnie że dobrze ale jeśli ktoś kto stworzył temat "bzdury", pisze prostackie teksty i nie zna poprawnej polszczyzny, jest adminem i daje bana za czterysta postów na poziomie (w dodatku na temat, wbrew temu co pisze, bo były pisane w hyde park'u), to coś tu jest nie halo!
witam rozumiem twoje oburzenie wiem ze przeginam z wulgaryzmami od dluzszego czasu nie wypowiadam sie zbyt czesto na forum nie bede ci sie chlopaku tlumaczyl moje zdanie przedstawilem odnosnie lubiany koniec tematu
postarajcie sie wszyscy pisac na temat to nie jest czat i 400 postow w 3 tygodnie to jest duzo
Po pierwsze, nie życzę sobie żebyś do mnie mówił "chłopaku". Mam imię i nick.
Po drugie, nawet mi przez myśl nie przeszło żebyś mi się tłumaczył. Zwracasz uwagę innym i wyrażasz swoje zdanie. Ja tylko robię to samo...w końcu to forum.
I mam prośbę. Zanim mi dasz bana za jakąś głupotę, o której nawet nie ma mowy w regulaminie, to proszę najpierw o zwrócenie uwagi a nie zaoczną egzekucję kary :D
Postaraj się nie używać wulgaryzmów i pisać poprawną polszczyzną bo zdaje się że nie robiąc tego łamiesz regulamin Panie Administratorze.
PS A ile postów to nie jest dużo, bo wiesz, boję się że przekroczę jakiś limit udzielając się i te z dostanę bana:cool:
1grzesiu1
10-26-2011, 20:36
dobra koniec tematu zajmnij sie tematami zwiazanymi z tatuazami!!! nie rozkminiaj moich decyzji
pozdro
PANOWIE PW JEST OD TAKICH SPRAW !!!
Tak się zastanawiam czy dałoby się ustawić żeby świeżo zarejestrowani użytkownicy mogli dodawać posty dopiero po napisaniu jednego przykładowo w wątku powitalnym, moze wówczas tego spamującego cholerstwa byłoby mniej?
1grzesiu1
03-24-2012, 14:14
masz panel admistratora ustaw jak umiesz :)
Gdybym umiała to nie pisałabym.
Nie mamy wszystkich uprawnień do obsługi tego panelu i nie wszystko i nie ze wszystkim możemy tu działać jedyne co nam pozostaje to czyszczenie i blokowanie :confused:
Też fakt.
Swoją drogą dobrze byłoby gdyby osoba odpowiedzialna za forum coś z tym zrobiła bo nawet kilku moderatorów nie nadąża usuwać te spamujące cholerstwo.
To fakt czasami sporo czasu to zajmuję a osoba która ma naprawdę wszystkie uprawnienia do tego forum pewnie nie pamięta że je nawet ma do tego portalu :)
Czyli pozostaje nam usuwać. echh...
Dzisiaj usunęłam z 50 wątków spamu z offtopiku, to jakaś plaga, trzy strony zawalone spamem.
1grzesiu1
04-09-2012, 13:32
dzisiaj tam weszlem z nudow w ten panel jest tam duzo opcji jak by sie ktos znal to moglby cos pozmieniac zeby bylo lepiej ja nic nie tykam bo nie wiem ocb ;)
Ja może mógłbym pomóc :> Tochę mam wiedzy z zakresu Html Php i flasha :> Niewiem Jaki macie ten Panel Administracyjny bo zresztą nie zastanawiałem się nigdy na czym jest zbudowane nasze forum.
vBulletin Version 3.6.7
Zapoznam się i jak coś może coś doradzę, Co do Autobootów. To poprostu trzeba sposoby Rejstracji zmienić :/
No o to mi chodziło, ale zauważyłam na innych forach, że jest ogólny ban na pisanie dopóki się nie napisze czegoś w wątku powitalnym. Po tym co tu się wyprawia ostatnio to aż się prosi żeby coś zmienić. Ponad trzy strony dziadostwa i prawie 50 tematów, nie wiem czy ktoś to widział?