PDA

View Full Version : 2 tatto i co dalej?

kristovs
02-02-2009, 21:05
otoz posiadam 2 tatuaze , jeden na rece robiony w studiu a drugi na lydce robiony w domu jak mialemz 14 lat...i tu mam problem ...ten na rece chcialbym jakos powiekszyc moze wkomponowac w inny wzor cieniowany zeby go cos otaczalo... daje linki:

http://img142.imageshack.us/my.php?image=dscf0332ui3.jpg

http://www.wrzuta.pl/obraz/1STr15JrWQ/trye

natomiast druginalydce jest to biedny tribal z dwoma lapami lwa czy czegos tam, i ten z koleji chcialbym najlepiej zakryc lecz moj tatuator powiedzial ze nie moze nimc z tymzrobic jedynie poprawic i dorobic cos.... moze maciee jakies sugestie badz plany co mozna z tym zrobic?daje linka :

http://www.wrzuta.pl/obraz/s0tqZBhjdK/klkj

druga sprawa ze ten na rece ostatnimi czasy zrobil sie jakby szaro niebieski ... tatuator mowil ze moze pozniej nabierze kolorow chociaz w to watpie...

1grzesiu1
02-02-2009, 21:43
ten na lapie robiles w studiu?? kiedy?

pozdro

kristovs
02-02-2009, 22:48
ten na lapie robiles w studiu?? kiedy?

pozdro

no wlasnie w studiu i nie bardzo zadowolony z efektu jestem...zrobilem w sierpniu rok temu i poprawki w grudniu...do tego zaplacilem prawie 300 euro bo obecnie mieszkam we wloszech...

YvonneS
02-03-2009, 11:59
No ja się nie znam na technikach ale za coś takiego zapłacic 300 euro to chyba przesada.
Obym nigdy nie trafiła na artystę co robi takie tatuaże. Nie obraź się, ale moze to najlepiej usunąc albo całkowicie przerobić jak się da?

iskender
02-03-2009, 13:07
podobnie jak przedmówca proponowałbym go rozjaśnić i przykryć go czymś,dokładnie niewiem jakie są ceny w inych studiach ale za 300euro to owiele leprzej dziarki bym oczekiwał.

kristovs
02-03-2009, 18:00
dzisiaj bylem sie dowiadywac, poprostu robie caly rekaw z paroma czaszkami demonami i sokolem z 5 cm wyzej lokcia.. mi moj wzor sam w sobie sie podoba tylko jesli nie jest nabalsamowany(tak jak na zdjeciu) wyglada na lekko zniszczony... za cala reke od nadgarstka do jak juz mowilem z 5 cm nad lokciem musze zabulic kolejne 350 i to juz po kosztach bo normalnie chcial 500 eu... w rozjasnianie sie bawic nie bede ...

moze jakies plany na noge?

+male pytanie zeby nowego tematu nie robic... a mianowicie jak to jest z tatuowaniem na zgieciu w lokciu.? zdaje sobie sprawe ze boli troche bardziej ale to mnie nie rusza bardziej jak sie goi i ogolnie technika taka sama jak przy tatuowaniu innej pospolitej czesci ciala?

iskender
02-03-2009, 18:09
ale chyba nierobisz w tym samym studiu??

kristovs
02-03-2009, 18:20
w tym samym, widzialem prace chlopa ogolnie normalne, do tego tatto mogl sie zje..ac z mojej wlasnej glupoty...alkohol otoz to:mad: tym razem nie bede madrzejszy od tatuatorow, do tego dogadam sie z nim zeby mi poprawki zrobil na tym starym bo mial tylko skrzydla robic ale wlosy tez potrzebuja co nie co

YvonneS
02-03-2009, 18:53
Pokaż mi ladnie zrobiony tatuaż od tego "artysty" bo jak na razie to ja widzę wywalone na darmo pieniądze, to wygląda jak amatorska robota a nie jak profesjonalny tatuaż. Lepiej zmień studio, na takie coś szkoda kasy.

iskender
02-03-2009, 18:54
to rękawek robisz na drugiej ręce,na początku myslałem że to chcesz przykrywać.
No tak lepiej nie pić większej ilości alkocholi a pozatym ja zawsze powtarzam że najważniejsze to dbać o tatuaż,bo nawet jak zrobisz u najlepszego a niebedziesz dbać to dupa i będzie wyglądać jak u rzeżnika:D

kristovs
02-03-2009, 19:11
to rękawek robisz na drugiej ręce,na początku myslałem że to chcesz przykrywać.
No tak lepiej nie pić większej ilości alkocholi a pozatym ja zawsze powtarzam że najważniejsze to dbać o tatuaż,bo nawet jak zrobisz u najlepszego a niebedziesz dbać to dupa i będzie wyglądać jak u rzeżnika:D

rekawek robie na tej samej (to co opisalem bedzie otaczac pierwszy tatto)rece plus poprawki tego co robilem wczesniej...wlasnie o tatuaz ogolnie dbalem jedynie o alkohol nie zadbalem:mad:oczywiscie odczulem na drugi dzien strupki czy cos

dziarus
02-03-2009, 19:59
ja bym odradzał tego tatuarżnika i zrobił nowy wzór gdzie indziej to co masz na przedramieniu to jest spitolone i nie dlatego że nie dbałeś,facet zachałturzył nie za bardzo radzi sobie z swiatło cieniem co widać na skrzydłach.Powiem tak moje pierwsze tatuaże wyglądały lepiej niż te jego z salonu.

kristovs
02-04-2009, 00:25
jednak nie poslucham...zobaczymy jak bedzie, dam foty po zrobieniu ale moge powiedziec ze to raczej ostatni tatuaz w tym kraju bo nawet koledzy kolka lepiej robia a za ta cene to nie dosc ze by mogli mie wydziabac od stop w gore to jeszcze byliby wdzieczni do konca zycia...jak juz mowilem moze jakies propozycje na noge?

iskender
02-04-2009, 07:42
mam pytanie,kiedy wracasz do polski? za pół roku za rok,dwa ,pięc lat.Warto poczekać,wiem że chęć mieć tatuaż czasami jest ogłupiająca ale na twoim miejscu naprawde bym poczekał,bo tu już niechodzi o kase tylko o to jak będzie wyglądać twoja łapa za covera bedziesz mósiał o wiele więcej zapłacić i też niewiadomo czy uda im się zakryć.A 5 lat się wstrzymać i mieć coś fajnego przez 60 jest różnica:D

YvonneS
02-04-2009, 10:18
Ja też tego nie rozumiem, tatuaż jest brzydko wykonany, tak jakby robiła to osoba z kilkudniowym doświadczeniem w tatuowaniu. Stracone pieniądze i czas.
Posłuchaj rad i odpuść sobie tego "artystę" bo nadaje się tylko do tribali. U nas zrobisz sobie ładniejszy i za dużo mniejszą kasę.

kristovs
02-06-2009, 00:43
mam pytanie,kiedy wracasz do polski? za pół roku za rok,dwa ,pięc lat.Warto poczekać,wiem że chęć mieć tatuaż czasami jest ogłupiająca ale na twoim miejscu naprawde bym poczekał,bo tu już niechodzi o kase tylko o to jak będzie wyglądać twoja łapa za covera bedziesz mósiał o wiele więcej zapłacić i też niewiadomo czy uda im się zakryć.A 5 lat się wstrzymać i mieć coś fajnego przez 60 jest różnica:D

kiedy wracam to nie wiem ale ostatnio tak myslalem ze chyba na serio odpuszcze sobie tego typa bo szkoda marnowac wiecej miejsca na ciele...i albo znajde jakiegos konkretnego chlopa u siebie albo bede szukal w polsce:cool:

pozdro