PDA

View Full Version : 2 pytanka tatuaż na zamowienie i...

aguna
04-04-2008, 20:37
Zastanawiam sie, jak to jest z tatuazami, ktore wyokuje artysta dokladnie wedlug naszych upodoban. czy jak idziemy do salonu tatuazu i chcemy wymyslic wlasny wzor podlega to dodatkowej oplacie czy mamy mozemy przerobic jakis wzor lub wymyslec calkiem nowy i koszta beda takie same jak w przypadku zwyklego wzoru?

Moje drugie pytanko dotyczy tego, czy gdy wyskoczy jakas krostka na tatuazu, nie bedzie wyciskana itd. czy tatuaz moze w jakis sposob sie zniszczyc?

Z gory dzieki za odpowiedzi ;)

Shtojer
04-04-2008, 23:03
Nie dokonca rozumie pytanie ale to wina zmeczenia ;) "koszta beda takie same jak w przypadku zwyklego wzoru?" co masz na mysli zwyklego wzoru? Co do wzoru to masz miliony mozliwosci :) Jezeli artysta przerabia wzór dla Ciebie to mowisz jaka masz wizje i robi... mozesz dodac zeby przerobil wzor do danej ceny jaka Cie interesuje. Jezeli sam Ci wymysla wzór to skad ma sie wogole wziasc "doplata", poprostu wyceni Ci... To samo w przypadku jak sama wymyslisz wzor.
Mi osobiscie nie zdarzylo sie miec "syfka" na tatuazu... na plecach wokol tatuazu jest sporo, ale sam tat2's jest czysty... Niedawno bylem czlonkiem dyskusji na wlasnie ten temat i syfki
nie beda mialy wplywu na tatuaz. Nie masz co sie obawiac :)

aguna
04-05-2008, 09:22
No chodzi mi o to wlasnie czy cena bedzie wyzsza gdy tatuator bedzie wymyslal wzor specjalnie dla mnie, wiec jesli mowisz ze poprostu wliczy to sobie w cene widocznie koszta wzrosna tak czy siak ;D A co do krostek to wiadomo, przynajmniej mi czesto cos tam na plecach wyskoczy a wlasnie w tym miejscu planuje zrobic tatuaz, ale skoro mowisz ze nie ma to wplywu na tatuaz to mam nadzieje ze tak jest ;)

Shtojer
04-05-2008, 13:55
Heh ale jezeli chcesz tatuaz na zamowienie 5x5 cm w porownaniu do katalogowego na cale plecy to napewno bedzie tanszy :) to zalezy od wielkosci, skaplikowania itp

david443ffor
07-10-2008, 13:33
Are you searching cheap wow gold (http://www.ugamegold.com) through Internet? Do not waste your time browsing other websites, just join us, www.ugamegold.com. There is a lot of cheap world of warcraft on hot sale. Our goal is to make sure all our customers satisfied with their wow power leveling and wow orders. We upgrade your characters levels, skills and more. We offer qualified and professional service to all our customers. No risk is ever involved during our purchase process. You could set your heart at rest because safe and good service are our promise to you! Welcome to Ugamegold.com!We just want to make friend with you!And,our world of warcraft gold wnats to make friend with you too!